Apropiete d el...si simtei respiratia si buzele app d ale tale. pune-i mana usor dupa cap.si sarutal usor doar prin atingerea buzelor Apoi daca baiatul s-a mai sarutat inainte trebuie sa te lasi purtata d val E ceva minunat [Bafta]
Corect,totul va decurge de la sine
Acuz cativa ani,si eu imi puneam intrebarea,si raspunsul va veni de la sine ma enerva la culme)
Asa ca iti spun,Pur si simplu inchizi ochii,(doar in momentul cand buzele se ating,astfel sa nu ramai cu ochii inchisi iar el sa se uite la tine ca,,boula poarta noua")Inclini putin capul spre dreapta,si pur si simplu ii saruti buza de jos, ca un sarut pe obraz, doar ca buza lui va vi intre ale tale
Te prefacii ca ii spui ceva la ureche si apoi il sarut sau ii spui ca il iubesti si vrei sa il saruti
Acum cativa ani, si eu imi puneam intrebarea si totti ziceau raspunsul va veni de la sine ma enerva la culme...dar asa e.nu este un mod.eu zic ca ar fi mai bine sa ii spui acelui baiat ca nu stii...si va fi fericit sa stie ca el va fi primul care te saruta.bafta:*
Nu exista un anumit mod de a saruta un baiat.Cel mai posibil iti va veni pe moment si totul va decurge de la sine.Nu trebuie sa te ghidezi dupa niste reguli stupide.Fa cum iti dicteaza inima