Iubind-o, avand grija de ea, de nevoile ei, fiind atenta cu ea, empatizand cu ea si apoi facand amor cu continenta si transfigurarea, sa-ti controlezi energia ta sexuala (ejacularea) pana o duce macart de cateva ori pe culmile orgasmului astfel incat sa se simta zeita, comunicand si imparatsind cu ea din emotiile, gandurile si taririle tale
Asculta de hd04wbw, cu greu, cu greu
aici dupa parerea mea doar incercand o sa inveti, degeaba iti spun eu cum sa o iei si ce sa-i faci pentru ca practica e mai greu de realizat... dupa intrebarea ta, tu esti pe la inceputuri...comunica cu ea si o sa invatati impreuna.
Extrem de greu satisfaci o fata... cheia este sa va iubiti amandoi si sa comunicati restul vine de la sine
Oh come on guys Nu e chiar atat de greu. Trbuie doar sa o iubesti, sa incerci sa o cunosti (fizic si spiritual) si sa fii langa ea cand are nevoie. Daca te referi la sex atunci trebuie sa ii descoperi zonele erogene, sa o intrebi ce ii place si ce nu in pat, sa o mangai, sa o saruti etc. Simplu nu?
Declar intrebarea ta " Intrebarea lunii mai!"! Nu cred ca te poate depasi cineva
Hah.stii reclama de la Magura?
Fetele sunt dificile dar daca o iubesti si ea te iubeste, nu va fi atat de greu
MariusDeejay întreabă:
anonim_4396 întreabă: