| APOSTOLVIVIANA a întrebat:

Cum scap de frica dusului la ginecolog?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iti spui ca esti o femeie educata si matura, ca ai stiut intotdeauna ca incepertea vietii sexuale are si responsabilitati, ca nu te-ai aruncat cu capul inainte. Iti amintesti ca vrei sa duci o viata normala si sanatoasa, nu sa mori in plina tinerete din vina ta. Iti spui ca nu esti o analfabeta care raneste grajduri, ci o femeie cu scoala care are acces la informatii si are un coeficient de inteligenta suficient sa ia decizii corecte. Te gandesti ca milioane si milioane de femei o fac si nu patesc absolut nimic. Nu dormi 3-4 nopti (din momentul programarii pana in momentul consultului) si apoi te duci.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ElenaMaria a răspuns:

Prin asta am trecut si eu recent.Sa stii ca doctorul ginecolog nu mananca oameni.Eu tremuram din toate incheieturile si nici nu puteam sa leg 2 cuvinte. Daca e primul tau control ginecologic ar fi bine sa te duci la o femeie. Dar orice ar fi si la orice te-ai duce sa nu te gandesti ca s-ar uita mai altfel la tine decat la ceilalti. El\Ea mai vede inca 10 oameni in ziua respectiva. Te duci acolo ca sa te ajute nu sa te manance.Ai incredere in tine.Primul pas este sa treci pragul si sa saluti. Apoi totul vine de la sine.

| RobertClaudiu a răspuns:

Ducandute sau informandute ce se intampla daca nu te vei duce

Succes si Funda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum cateva zile am avut si eu prumul consult ginecologic.
La fel ca tine am avut emotii, mi-a fost teama si colac peste pupaza ginecologul era si barbat si era si ginecologul mamei mele.
Doar ca sa stii: intre pacient si doctor exista confidentialitate maxima deci nu ai de ce sa-ti faci griji ca ar putea afla parintii tai, cat despre frica de a merge gandeste-te ca asta e meseria lui/ei si e un lucru perfect normal. Daca ai merge la aprozar ti-ar fi rusine sa-i ceri vanzatoarei un kg de mere? O sa vezi ca totul va fi ok. Lots of love.