Câştigi încredere în el.
Nu numai în el şi în relaţia voastră trebuie să câştigi încredere, ci şi în tine - în primul rând în tine, aş zice eu. De ce să te simţi inferioară în comparaţie cu altele? Trebuie să te gândeşti mereu că e sub demnitatea ta să te simţi complexată în faţa eventualelor rivale. Ai tot ce-ţi trebuie să ţii un bărbăt/băiat lângă tine, nu? În orice caz, nu-i fă scene de gelozie.
Huh. o.o'
Cautati alceva de facut iesi afara cu prieteni, sau jocate ceva si asa iti mai distrage atentia. desi nai specificap de ce esti geloasa.
Gelozia este o boala, nu scapi de ea niciodata in totalitate din moment ce esti o persoana geloasa. Poti scapa de ea intr-o anumita masura si asta doar in cazul in care poti avea incredere foarte mare in persoana de langa tine.
Draga mea, e destul de greu sa scai de gelozie, pentru ca mereu te gindesti la prea multe lucruri, te gindesti daca ar putea fi cu alta/altul, te gindesti daca nu cumva tear schimba pentru altcineva si apoi incepi sa te stresezi din cauza acestei gelozii si ii mai faci si persoanei iubite scandaluri, ii reprosezi diferite lucruri. De ce a venit mai tirziu, de ce a spus ca era ocupat. Incepi sa te framinti de la nimicuri. In fiecare suflet apare aceasta "gelozie exagerata", trebuie sa ne invatam sa o controlam. Trebuie sa incetezi sa te gindesti la toate chestiile cu "si daca...", sa te gindesti cit de mult te iubeste, cit de mult tine la tine si cit de mult tii la el. Gindestete cu cita rabdare el/ea se comporta fata de tine. Aici mai conteaza si increderea fata de persoana, atunci cind nu ai incredere indeajuns in ea apar toate neitelegirile. Desigur il poti suna mereu, intreba ce face. Inceara sa ei fiecare raspuns in serios si sa te calmezi, sa nu-ti arati framintarile persaonei anumite, ca de nu isi va da seama ca nu ai incredere in el/ea si se va simti cam prost. Sper ca ti-am fost de folos intr-un fel sau altul :* Te inteleg perfect, sunt geloasa foc si ma lupt si eu cu asta, mai fac si progrese si el e mindru de mine sper ca si tu vei scapa de acesta gelozie sau macar vei incerca sa o ascunzi in tine Succese :* Ahhh si nu uita, uneori ii poti arata ca esti geloasa x3 se va bucura si se va gindi ca il iubesti sil vrei doar pentru tine, dar nu exagera!
Iepurash_1973 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: