| Markusfrtt a întrebat:

Cum scap de gelozie, posesiune? Deja s-au agravat.

5 răspunsuri:
| Roxana0606 a răspuns:

Daca ai inceput sa constientizezi ca ai o problema esti pe drumul cel bun.
Poti sa incepi prin a constientiza si faptul ca o persoana sta langa tine si cu tine datorita faptului ca isi doreste lucrul acesta iar cand va dori sa plece, va pleca si cu toata gelozia si posesivitatea ta. In plus, tu trebuie sa ai incredere in tine si in ceea ce faci pentru a o mentine langa tine. Daca esti gelos si sufocant,posesiv nu o tii langa tine, din contra, o indepartezi. Cat poate suporta o persoana buna, normala faptul ca tu faci crize de gelozie fara motiv? Nu mult. Si poti chiar pierde persoane importante pentru tine din cauza acestui motiv. Repet, daca tu nu ii dai motive sa plece si esti ok, te comporti frumos, respecti persoana de langa tine, o iubesti nu are de ce sa caute in alta parte, ar fi prea proasta. Trebuie sa ai putina incredere in tine. Si daca va pleca inseamna ca nu e persoana potrivita pentru tine.

| Markusfrtt explică (pentru Roxana0606):

Am pierdut-o deja...

| Roxana0606 a răspuns (pentru Markusfrtt):

sad imi pare rau sa aud asta.
incearca sa explici faptul ca incerci si vrei sa te schimbi. daca tine la tine mult o sa iti mai acorde o sansa.

| Markusfrtt explică (pentru Roxana0606):

Degeaba. I-am promis ca o sa ma schimb si nu m-am putut tine de promisiune...

| vocea a răspuns:

Of Doamne, gelozia este o boala psihica, buna in cantitate mica dar catastrofala in rest.Nu exista medicament, singurul remediu, daca pot sa spun asa, este autocontrolul; nici psihologii nu pot face nimic, decat cei care vor sa te jupoaie de bani.Este mult de discutat in asemenea situatii.Numai bine

Întrebări similare