Incearca sa te tii ocupat cu alte chestii in timpul zilei, probabil ai prea mult timp liber si de aia stai si te gandesti la masturbare si ajungi s-o faci. Fii mai activ altfel si macar o sa mai raresti sesiunile. E ok-ish si la 3 zile, macar sa n-o faci mai des de atat.
Daca ai fi incercat sa te documentezi si sa te informezi corect in mod absolut sigur ai fi aflat ca practicarea masturbarii nu iti afecteaza dezvoltarea fizica, nu favorizeaza, provoaca ejacularea precoce, sau aberatia privind incetinirea dezvoltarii penisului ori a pierderii de energie organismului prin eliminarea vitaminelor prin sperma ejaculata. Pe baza rezultatelor oferite de cercetarea stiintifica si medicala dar si a studiilor psihoterapeutice pe care persoanele educate si informate le considera ca fiind adevarate si corecte, se ajunge la constatarea ca masturbarea reprezinta o activitate normala fara urmari negative, ba din contra este chiar benefica pentru echilibrarea activitatii hormonale din organism. Astfel ca se poate aprecia ca masturbarea reprezinta o activitate prin care se urmareste si de fapt se si reuseste sa fie eliberar organismul de sub influenta greu de suportat provocat de stresul hormonal care apare de obicei in perioada pubertatii si a adolescentei. Pe baza studiilor a reiesit ca multa lume aflata la varsta maturitatii obisnuiesc sa se masturbeze pentru a obtine placeri si satisfactii in lipsa unui partener de sex real. Conform celor mai noi studii si cercetari medicale efectuate in acest domeniu, s-a constatat si confirmat faptul ca masturbarea moderata de fapt produce efecte benefice asupra organismului, deci nu provoaca efecte adverse asa cum sustin anumite persoane retrograde, complet neinstruite. Chiar din contra, masturbarea este considerata ca fiind benefica deoarece descarca/detensioneaza organismul de stresul hormonal aparut la varsta adolescentei in cazul ambelor sexe". Potrivit studiiilor noi publicate, masturbarea si producerea orgasmului determina organismul sa produca si sa elibereze endorfine, dopamina si oxitocina, asa numitii hormoni ai dragostei. (de care preotii nici nu au auzit in viata lor :)) ) Producerea acestor hormoni duce la scaderea cortizonului adica a hormonul responsabil de starile de irascibilitate, anxietate si/sau de stres care pot sa apara zilnic. Despre alte beneficii care se produc la nivelul psihicului si intelectului fiecarui individ, poti afla accesand si lecturand urmatoarele materiale (nu le gasesti in biblie) Multa sanatate! Multa sanatate! https://www.sexsafe.ro/5-avantaje-ale-masturbarii-zilnice/; http://sfatulparintilor.ro/......-sanatate/
Cu răbdare. Peste vreo 60 de ani o să fii mult mai liniștit.
Deocamdată, continuă; e ceva perfect normal pentru un băiat de vârsta ta.
O sa te lasi greu, dar se poate, incearca sa faci activitati, sport, iesit cu prietenii, scoala. Masturbarea consuma anumite substante importante din corp, te secauieste de puteri, vei observa ca o sa ai mai multa energie cand nu o faci.
Http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane
Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ejaculare? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.
O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ejaculari (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).
Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de masturbare mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.
Sunt o sumedenie de oameni care se masturbeaza in fiecare zi si n-au nicio boala.
http://www.youtube.com/watch?v=IQFCeES8UQc
Traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:
"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."
"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."
"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."
http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html
Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.
De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".
Nu te poți oprii, ai ajuns la pubertate. Te poți oprii doar făcând activități, însă, nu vei mai ejacula când vrei tu, ci în somn. Am încercat și eu, de fiecare data am ejaculat în somn după ceva timp. E ciudat momentul ala. Te trezești din pat și ii dai cu viteza, nici nu știi cum ai ajuns la baie în fine, tot vei ejacula, în somn. E normal ce faci, nu ai de ce sa nu mai vrei.