Nu te mai uita la filme +18 pentru 6 luni și îți trece. Crede-mă.
Asta ti a afectat gândirea și imaginația.
Și cam atât.
AnaMaria50 Fiind un om cu inteligenta superioara animalelor =omul este o primata,inteligenta difera inclusiv intre oameni,omul este mai constient de existenta sa, asta cu inteligenta e relativa,avem posibilitatea sa ne coordonam creierul si poftele! nu avem omule,omul nu are posibilitatea asta, dorinta sexuala este cel mai important aspect biologic,scopul vieti este reproducerea,desi omul nu poate deveni asexual, Deci, daca nu te poti stapanii fiind incapabil sa blocehzi acesti receptori =nimeni nu poate omule, este imposibil sa faci asa ceva, ca-i jenant si in viitor lumea te va ocolii, fiind atat de instabil psihic =iar scrii tampeni, faptul ca are dorinta sexuala nu inseamna ca e instabil psihic, cum poti sa scrii asemenea tampeni
Adică zici că ar fi trebuit să săr pe profa de chimie să i-o trag?
M-am abținut ca prostu'?
De fapt poate nu m-am abținut, că zici că nu se poate să blochezi... bla, bla.
Poate că i-am tras-o și mi-am reprimat amintirile.
Înseamnă că nu mi-a plăcut.
Imposibil să nu-mi fi plăcut, că era bună rău.
De ce nu ii poti da reply? Ti-a dat block?
Tu fiind la pubertate e normal, ce naiba de aia ne numim hetrosexuali ca simtim atractie sexuala fata de sexul opus
Fiind un om cu inteligenta superioara animalelor, avem posibilitatea sa ne coordonam creierul si poftele!
Deci, daca nu te poti stapanii fiind incapabil sa blocehzi acesti receptori, te sfatuiesc sa nu te mai uiti dupa profesoara, sa-ti fixezi privirea la tabla sau in carte ori caiet, ca sa eviti lipsa de atentie la ora ei.
Incearca sa-ti ajustezi comportamentul ca sa nu ajungi un obsedat sexual, sa ai erectii la fiecare femeie pe care o vezi pe strada, ca-i jenant si in viitor lumea te va ocolii, fiind atat de instabil psihic.
E normal. Toti trecem prin d'astea. Si fetele au chestii d'astea daca nimeresc vreun prof bunoc.
Nu e nimic in neregula cu tine.
In timp nu o sa mai fii asa. O sa te poti controla.
Te duci frumos cu flori, ciocolata, o scoti la o pizza. Viata-i frumoasa si merita traita! Glumesc, gandeste-te ca este ca si mama ta, pe bune acum.
anonim_4396 întreabă: