; pur si simplu pune-ti in gand ideea de curaj si tupeu (la fel ca mine :-'') intr-o buna i o sa feusheshty sa ciupi o fata de fund fara probleme dar sa ai rabdare si sa-ti dorest lucrul asta din inima, altfel nu merge; la mine a mers, eram timid j pana intr-o buna zi cand am zis:GATA!;,,,, dupa incercari esuat, acum, sunt nebunu` clasei
Sa crezi in fortele proprii si sa iti spui continuu in minte "eu pot" sau "eu o sa fac chestia asta"
De azi inainte nu ma mai intereseaza ce o sa-mi ingand aia o sa fac fara teama gata
Faza e sa iti infrangi temerea si sa incepi sa comunici mai mult cu fetele si sa fii u insusi si va trece de la sine aceasta timiditate... stiu din propria experientza / Bafta
Se vede ca esti timid ca nici numele nu ti l ai lasat dar asta e nu i nici o problema uite cred ca rasp lui pink este destul de convingator pentru ubafta
Bna anonim,noua fetelor ne plac baietii timizi si draguti,nu ai dc sa te intimidezi in fata fetelor uite ele sunt timide ca oric fata si vor un baiat care sa le,,dezmorteascA``, trebuie sa ai mai mult curaj nu iti va face nimeni absolut nimic daca vb cu o fata :psi nu ai prb cu fetele urate pentru ca nu simti nimic fata d eledar fata d alt fete da sper ca te, am ajutat si bafta