Mai putine telenovele, si regii din astea ieftine.
Foarte curios is cati iti vor da raspunsuri serioase. Avand in vedere ca nu cred ca ai mai mult de 15 ani, si vreo 10 telenovele urmarite de la inceput pana la sfarsit.
Nu le mai inteleg pe femeile astea...Tocmai cu turcii sa se incurce Cei mai rai oameni!
Sper sa fie o gluma... si sa fi postat intrebarea pentru ca te uiti la filmul acela de pe acasa tv!
Am 23 de ani si nu am timp de prostii! Locuiesc in Izmir de 1 an si 6 luni, am zis sa cer ajutor romanilor mei dar...imi pierd timpul...multumesc oricum :*
Cum scap de un fost iubit? Vrea cu orice pret ca sotul meu sa afle
=> vrei sa scapi de el si in acelasi timp sa afle sotul?
"daca ar afla as fi pedepsita" - bine ca ai plecat
Ordin de restrictie ai auzit de asa ceva?
Nu ai voie sa ai fosti iubiti? Spune-i sotului tau ca te urmareste un fost iubit...nu cred ca nu o sa reactioneze daca se ajunge si la crima pentru asta.
Să afle ce? Că te urmăreşte? Că ai avut un iubit înainte de el? Că ce?
Descrie mai în detaliu că să pricepem ce vrei.
Nu ne mai lua cu texte din asta cu "românii mei" că poţi să mergi şi la japonezi căci nici pe ei nu-i poţi face să înţeleagă că vrei dintr-un text de două rânduri jumate.
Deci, fostul meu prieten vrea ca turcul sa afle si sa imi faca rau, o femeie in turcia prinzand-o sau vorbind cu un alt barbat este pedepsita cu crima de onoare! Nu ii pasa lui ca este un fost prieten, este barbat!
Buna imi pare sincer foarte rau pentru situatia ta actuala. Cam greu sa scapi de fostii mai ales daca nu pot accepta ca nu mai sunteti impreuna. Poate ai avea o sansa daca ai avea o prietena foarte buna care sa faca tot posibilul sa il seduca dar in nici un caz sa nu se afle ca tu ai pus la cale. Dar nu inteleg totusi de ce vrea sa se razbune in halul acesta?! Si totusi sotul tau poate ar putea intelege daca i-ai spune si tu ca ai terminat relatia cu fostul cu ceva vreme inainte sa il cunosti pe el... poate daca ii spui ca fostul nu accepta in ruptul capului ideea ca poti fi fericita alaturi de alt barbat?! Am auzit ca barbatii musulmani sunt mult mai aprigi si totusi nu crede ca ai avut o viata si inainte sa il cunosti? Nu stiu situatia este intr-adevar mai mult decat delicata insa sper sa reusesti sa iesi cu bine din asta!
Perfectgsm, vrea sa se razbune in felul acesta deoarece nu mai sunt cu el, a spus ce decat sa ma stie langa altcineva mai bine deloc Nu ii pot spune sotului asta! O adolescenta de aici, ce facea parte dintr-o familie de kurzi, a fost ingropata de vie de catre membrii familiei sale doar pentru ca a vorbit cu un barbat, deci eu a-si fi pedepsita mult mai crunt Multumesc pentru ideea cu prietena, o sa incerc poate o sa scap!
Mihaela024 întreabă: