Lumea s-a schimbat foarte mult in ultimii ani / zeci de ani. Nu mai e acea lume limitata, care seara se strange pe strada sau in cartier si se cunoaste mai bine, nu ne mai limitam la cateva zeci de persoane din jur plus rude, acum mereu avem in subconstient ideea c avem la dispozitie, oricand, o lume intreaga din care putem alege, asa ca ni s-a dezvoltat si pretentia, sau filtrul. Iar in cel mai fericit caz, cand gasim ceva placut, ori nu ne place la randu-i, ori e doar o aparenta pe care ne-am gasit-o la prima vedere dupa un model creat in mod incontient in functie de mediul in care am crescut.
Multi nu realizeaza schimbarile, mai ales cei in varsta, care judeca viata de acum dupa situatia de atunci. Sa intru mai adanc si sa arat cate diferente de conceptii sunt intre genereratii? De exemplu partea cu cariera. Mai bine lasa, precis va dati seama unde bat.
Si eu sunt printre cei batuti mereu la cap ca daca m-am insurat, ca daca am copii etc. Si nu ca nu mi-as dori, dar uite ca nu e asa simplu. Ce pot sa fac?! Continui sa caut deschis la orice, constient ca unele doresc totul din prima ( nu inseamna ca voi putea oferi totul unei straine), altele sunt mai retinute si trebuie sa te comporti frumos, altele nici nu stiu ce vor de la viata si oricum le-ai aborda, te vad ca pe un dereglat, asa ca nu are rost sa iti bati capul cu ele... fel si fel
Pai, cat timp nu stai sub acoperisul lor, nu vad relevanta dorintelor lor, si inca puterea lor de-a te obliga sa te casatoresti.
Toate la timpul lor, presupun. De sfaturi de dating si alte amageli cred ca esti deja satul.
Mai vezi ce poți realiza profesional ca să aibă ce vedea femeile la tine dacă pe tine ca bărbat NU te vede nici una.
Nu este treaba părinților la ce oră te vei căsători. Explică-le frumos că însurătoarea nu este ca achiziția unui televizor. Dacă nu ai cu cine discuta omenește, cred că ar fi timpul să petreci mai mult timp departe de ei.
Eu nu stiu de unde veniti cu statisticile astea, persoane aflate in relatii de la 25 in sus care se intretin singure in Romania, vai ce mai gluma isi impart basinile la comun in casa parintilor cei mai multi vorbiti ce nu stiti
Hai ca am niste nervi in seara asta incat nu am nevoie de un cont suspendat, da-mi ignore sau numai da mesaj, seara faina
Mersi hai drum lung si cale batuta
Nu mai fiți fraieri și proști care cred în femeie și fete cu adevărat deschidețivă ochi și nu mai puneți inima cu adevărat la toate drogatel f... de toți drogați și boschetari.
Intr-adevar uite un sfat bun cu cap de la violeta sa te ajute ai tai sa iti gaseasca o fata trista nefootuta de la tara pe romaneste care sa doreasca sa se marite cu tine, dar daca si tu la randul tau esti vai mama ta fara un job decent, un permis de conducere ceva nu s-ar face parintii tai de ras pentru tine! ai meu au incercat lucrul asta si mi-au reprosat CA N-AU CE DE MINE ca sunt varza pe toate planurile si ca nu se risca
La un moment dat parintiI tai vor da de veste ''celibaritatea'' ta nu stiu daca am scris bine si vor incerca sa te insoare cu una vai mama ei cu orice fata libera din anturajul lor, asta in cazul CEL MAI BUN problema se va pune daca te va accepta una vai mama ei ca si alea au basini, in rest cu timpul daca observa ca la poola ta nicio curva pe lumea asta nu iti sta, intr-un final ITI VOR DA PACE - crede-ma n-au ce sa iti faca doar nu o sa te omoare ca nu te insori cel mai rau caz daca mai ai fratii sau surori exista 90% sanse sa te dezmosteneasca asta ti-o garantez eu care ma aflu in acelasi rahat
Te muti de la ei si scapi de stres. Nu trebuie neaparat sa iti gasesti pe cineva, poate tu te simti bine singur.
La partea cu mostenirea in caz de fratii, nu cred ca gresesc cu nimic cand afirm lucrurile alea e la mintea cocosului dreacu, daca e singur la parintii nu are ce pati dar daca nu e, cand apar nepotii il da afara din casa cu bagaje cu tot
Salut. Toate la timpul lor. Incearca sa te concentrezi mai mult pe viata ta, fa niste activitati in societate, sala, alergat in parc, orice. Si usor usor vei ajunge sa cunosti tot mai multe persoane, dintre care una va fi aleasa.
DonGiani întreabă: