Te uiti in jur sa vezi cati ''separati'' care s-au ''luat'' ca in Punjab sunt?
Cati copii sunt aruncati de la ''tati'' la '' mami'' sau bunici.Ai fost in casele de copii? Ai fost in spitale sa vezi coada la avorturi? Asta numesti evolutie?
Nu vad o mare diferenta intre copiii crescuti in cupluri toxice/disfunctionale si cei de la casa de copiii. Am o versioara de exemplu care acusi face 50 de ani si e in continuare intr-o relatie de love/hate cu parintii ei de care nu se poate elibera psihic si nu a fost in stare sa aiba o relatie de lunga durata cu nimeni din cauza asta, chit ca are un copil. Coada la avorturi e LIPSA DE EDUCATIE. A, da, stai asa, ca nici contaceptia nu e ok, nu-i place barbosului din cer, ar zice mafihotii in sutana...
Contraceptie e... buna. Te indopi cu anticonceptionale sa se gigel, costica, mihai, relu, nelu, etc iar pe la 30 de ani vrei...un copil! Si ce sa vezi? Nu iese. Nu nu-i de la anticonceptionale, nu.
Faceti fix cum vreti dar am o veste proasta : la 1, 6 decedati se naste doar un copil. Copii sunt viitorul tarii nu cei care acum se imbata cu apa rece trecand din pat in pat cu stomacul plin de anticonceptionale sau prezervativul pe scula.
Educatia e viitorul. Decit multi prosti, mai bine putini care au habar pe ce lume traiesc si nu se duc la templul imbecilitatii cu niste nume pe o hirtie ca sa dea bani unor farsori in sutana pentru a le pune o vorba buna la un prieten imaginar.
Daca tu imi poti da un singur argument logic si de bun-simt pentru care cineva matur si in deplinatatea facultatilor mintale ar da pentru pomelnice, m-as gindi. Hai, chiar sunt curios.
Vad ca esti in tema. Am scris eu ceva de pomelnice? Nu merita sa,, dezbat'' ceva cu tine pentru ca nu am chef si nu are rost. Nu ma justific in fata unora ca tine.