| titicristina21 a întrebat:

Cum scapi de masturbare?

Răspuns Câştigător
| Seba2013 a răspuns:

Cu duhul lui Dumnzeu care produce infranare.
Citeste Galateni 5:22, 23.

Un om care nu are in neocortex principii, nu are forta asupa acestor instincte, pentru ca el este carnal, a mostenit pacatul.

Cand primesti duhul sfant, si intelegi vointa lui Dumnzeu si esti convinsa de asta, atunci poti sa lasi masturbarea.
Stiintific este posibila aceasta varianta.
Citeste depre castitate.
Plus ca voua fetelor, Dumnzeu va cere sa fiti virgine la casatorie.
Daca nu sunteti, insemna ca ati comis fornicatie, iar acest lucru este condamnabil.

Acest argument ar trebui sa iti piara cheful de masturbare, pentru ca este viata ta in joc.

| Ager a răspuns (pentru Seba2013):

și bărbaților nu li se cere să fie virgini până la căsătorie?

| Seba2013 a răspuns (pentru Ager):

Ba da, dar am dat exemplul acesta, pentru ca la fete se poate demonstra lucrul acesta.
Este mai verificabil si demonstrabil pentru unii dobitoci irtationali.

In 1 Corinteni 7:25, se arata ca aceasta virginitate se refera si la noi.

| titicristina21 explică (pentru Seba2013):

Este pacat?

| Seba2013 a răspuns (pentru titicristina21):

Da pentru ca da dependenta si este nesanatoasa.
Si placerile pot sa fie pacat, chiar daca nu fac rau nimanui.
Drogurile dau placere, nu fac rau nimanui, si totusi sunt pacat.

Tit 3:3 Căci şi noi eram* altădată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii.

Robiti de tot felul de pofte si placeri, se refera si la masturbare.
Robit insemna dependent, placerile pot scapa de sub control.

Toate religiile condoamna masturbarea, poti sa te interesezi si tu de lucrul acesta....nu le bag de la mine.

| Liviu a răspuns (pentru Seba2013):

Si cand ajungi prea indoctrinat de religie, scaparea care e? Numai vinde propaganda asta religioasa, da-i un raspus pertinent, nu legat de biblie. Poti primi 10 duhuri sfinte, ia exemplu drept pedofili na, i a exemplu violatori, cu ce ii ajuta duhu sfant? da-i o rezolvare nu ii imbiba creieru destul de fragil in religie.

| Seba2013 a răspuns (pentru Liviu):

Daca Dumnezeu are ceva de zis pentru aceasta aspiratie, nu inteleg care ii problema ta.
A cunoaste ce scrie in biblie, nu insemna idoctrinare...insemna cunostinta.
Ascula la mine, cine il are pe Dumnezeu in inima(vorbesc in teremenii tai), si are vointa pentru un lucru, nici scumpina nu il mai ispiteste.
Nu ai cum sa stii, eu pot sa iti schimb limbajul religios, si sa il adaptez in termeni stiintifici.
Dar pe tine oricum nu te misca lucrurile acestea...tu nu ai treaba cu topicul.
Pentru tine este imposibil ceea ce doreste titicristina21, dupa conceptia ta, nu se poate asa ceva.
Sunt lucruri dincolo de tine, dar pentru tine inca sunt o nebunie, nu ai cum sa le cunosti.

Prietene, trebuie sa realizezi, dumnezeu tau nu poate face nimic, de facea, pana acum eram toti fara de pacat.E vorba de liber arbitru, poate sa se roage la 15 mii de biserici, tine de liber arbitru daca se va masturba sau nu.Trebuie sa intelegi, sa realizezi, ca dumnezeu tau nu numai ca nu exista, dar nici de ar exista nu ar putea sa oblige un om sa faca ceva ce el nu vrea.Trebuie sa ai probleme grave daca crezi ca rugatul, poate sa o ajute in vreun fel.Sa incerce un psiholog ceva, dar nu biblia.In biblie multe lucruri se bat cap in cap, daca doresti, anunta-ma si iti voi lasa cateva lucruri sa iti rozi unghiile si sa nu imi poti gasi un raspuns la ele.

Bai desteptule, nu imi da mie indicatii ca nu esti in masura.
Auzi dumnezeul tau... faptul ca nu crezi in dumnzeu nu insemna ca esti mai destept.
Bai smechere, lasa-te de atitudinea asta, ca nu esti ce trebuie...aici vorbesc cu oameni interesati despre credinta....stiu ca tu nu ai treaba aici, asa ca hai.

Ce sa mai vorbesc de argumentele tale...
Liberul albitru= Pai liberul albitru ne da posibilitatea sa alegem ce vrem.
Daca persoana in cauza are aspiratia aceasta, eu o ajut cu un sfat care se gaseste intr-o carte.
Care este problema aici?
Daca vrei sa vorbesti cu mine, si vrei sa ma combati, trebuie sa imi vorbesti cu respect.
Daca nu....insemna ca nu ai caracter, te folosesti de smecherie prosteasca.

Dumnzeul meu nu poate face nimic.
In legatura cu ce, cu masturbarea?
De ce crezi ca nu poate face nimic?
Uite vezi, eu iti vorbesc cu respect, am caracter.

Da 'ba desteptule ' vad ca imi vorbesti cu respect, Esti un NIMIC indoctrinat de mic copil, tu realizezi, tu gandesti ma? Cum dracu spui tu unui om ca prin pur si simplu 2 3 texte spuse cu gandu in ceruri poate sa scape de masturbare? Spune-i asta unu-i drogat,spune-i asta unu-i violator,unu-i pedofil care ii e gandu cum sa molesteze copii,unu-i criminal, si asa mai departe.Tu realizezi ce vorbesti? iti doresc din toata fiinta mea, cu toata ardoarea mea, ca atunci cand vei avea o problema medicala, sa te duci la biserica.Eu ma voi duce la spital, unde medici care sunt oameni, incearca sa ma fixeze.Tu sa te duci la popa, sa te rogi la icoane, si sa lingi la moaste.Amin raised eyebrows

| Liviu a răspuns (pentru titicristina21):

Numai crede ce iti spune seba, daca ajungi sa te iei dupa religie ce este pacat si ce nu. Atunci sa ii sugeram domnului seba ca atunci cand e pocnit in mufa(a se citi fata)sa intoarca si partea cealalta, ca asa spune biblia.NIMENI nu respecta biblia in intregime, deci? De aici tragi concluzia hihi sfatu meu puisor, fa-o moderat si va fi bine.

Omule, cu atitudinea asta nu ajungi decat la agresivitate.
Argumentele alea nu sunt baza pentru atitudinea mizerabila pe care o ai.
Daca vrei te invat cum sta treaba cu logica, si sunt dispus sa combat fiecare argument al tau.
Cu care incepem?

Ea nu se ia dupa mine.....ci ea are vointa pentru un lucru.
Eu doar incerc sa o ajut pentru ceea ce vrea ea, intelegi?
Eu nu stiu frate cum intelegi tu subiectele astea?

Iar asta cu medicul....ba eu ma duc la medic, pentru ca medicul meu recunoaste diagnosticul de dependenta sexuala.

Ce te faci tu cand ajungi cu probleme?
Pe degeaba mergi la medic, ca nu stiu cum sa te vindece, o sa dea vina pe tine, ca esti narcisist.
Nu o sa te ajute nimeni, vezi filmul Concussion si ai sa iti dai seama ce rau este sa suferi de ceva, iar medicii sa ascunda, sa nu te instiinteze in legatura cu asta.
Cand ajungi asa, ei te cred nebun...nu au ce sa iti faca.

24 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai vrea sa scapi de masturbare?

| OnuOnulică a răspuns:

Poți începe prin ați face un prieten/prietenă. Oricum, vezi aici câteva sfaturii: https://extraterestriidemascati.wordpress.com/......asturbare/

| doctorandus a răspuns:

Am sa traduc un citat din Encyclopedia of Children's Health:

"Masturbarea este auto-stimularea organelor sexuale, cel mai adesea pana la orgasm. 60% pana la 90% din adolescentii baieti si 40% din fetele adolescente se masturbeaza. Desi atitudinile oamenilor referitoare la masturbare difera mult, nu exista dovezi ca masturbarea ar fi in vreun fel daunatoare din punct de vedere fizic, psihologic sau emotional. Pentru multi tineri masturbarea este o ocazie de explorare sexuala proprie inainte de a se decide sa faca sex cu o alta persoana. Este de asemenea considerata cea mai sigura forma de sex pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv virusul imunodeficientei umane (HIV)."

"Masturbarea ofera o modalitate sanatoasa de a-si exprima si explora sexualitatea proprie si de a elimina stressul sexual fara riscurile asociate contactului sexual, conform multor profesionisti medicali. Ei sunt de asemenea de acord ca masturbarea este o modalitate naturala, normala si sanatoasa de explorare de sine si de exprimare sexuala."

"Este din recunoscut din ce in ce mai larg intre profesionistii sanatatii mentale ca masturbarea poate reduce depresia si conduce la sporirea respectului de sine. Masturbarea poate fi in special folositoare in relatii in care un partener vrea mai multa activitate sexuala decat celalalt, caz in care masturbarea contribuie la restabilirea echilibrului."

http://www.healthofchildren.com/M/Masturbation.html

Autor: Ken R. Wells. Aceste puncte de vedere sunt confirmate in Jacqueline L. Longe, ed (7 iunie 2011). „Masturbation". The Gale Encyclopedia of Children's Health: Infancy Through Adolescence. 4 (ed. Second). Detroit, Mich.: Cengage Gale. p. 1404. ISBN 978-1-4144-8641-3. OCLC 712621295 si in Thomas H. Ollendick; Carolyn S. Schroeder (6 decembrie 2012). „Masturbation". Encyclopedia of Clinical Child and Pediatric Psychology. Boston, MA: Springer Science & Business Media. p. 359. ISBN 978-1-4615-0107-7. OCLC 913623298.

De asemenea Ollendick si Schroeder numesc miturile despre masturbare si tratamentele carora le-au dat nastere "una din cele mai negre pagini din istoria religiei si medicinii".

| doctorandus a răspuns:

„Coacționar la clinica deschisă de Becali este Virgiliu George Vlăescu, un teolog care promovează intens multe teorii pseudomedicale pe diferite site-uri de extremă dreaptă."
—Alexandra Nistoroiu, PSEUDOMEDICINĂ! Clinica lui Becali face terapie cu vâsc pentru bolnavii de cancer. Febră indusă în tot corpul, ca să "fiarbă" cancerul! Libertatea, 29 martie 2019

„Am citit-o. Virgiliu Gheorghe nu e om de știință, iar cartea este o adunare de obsesii și manifestări paranoice lipsite de orice suport. Presupun că acum glumești, nu? Nu poți, în mod serios, într-o discuție serioasă, să-mi recomanzi așa ceva. Cartea ar fi revoltătoare dacă nu ar fi hilară. Și acum vorbind serios, spune-mi o carte adevărată, nu îți mai bate joc."
—Brigaela, tpu.ro

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la asta si sa nu o mai "practici".

| Emilian65 a răspuns:

Cu multa vointa si rabdare.

| Oana92 a răspuns:

Pff...si eu care ma gandeam ca merita sa imi rup 5 minute din timpul meu sa iti explic ca nu ai motive sa o faci. Faptul ca ai dat funda aia cui ai dat-o e dovada clara ca n-are rost. Sunteti cazuri pierdute oh go on

| Seba2013 a răspuns:

Mersi de funda.
Masturbarea o sa te faca nemultumita,
pentru ca nu satura.
Cine sa masturbeaza se bazeaza pe dopamina, iar aceasta dopamina nu prefera dragostea, prefera noutatea.
Se intra intr-un ciclu adictiv de cautare de noutate.
https://en.wikipedia.org/wiki/Novelty_seeking
Citeste aceasta fraza, aici se arata ca personalitatea aceasta nu prefera dragostea, prefera infidelitatea.
Specifically, blockade of the dopamine transporter, causing a rise in extracelluar dopamine levels, increases the propensity of monkeys to select novel over familiar choice options.

Daca te bazezi pe dragoste, apare oxcitocina, si asta te ajuta sa iubesti cu adevarat.
http://m.csid.ro/......-10324937/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa scapi de ea, trebuie doar sa o practici mai rar, nu foarte des! Nu stiu daca este pacat sa o practici, eu unul nu cred, findca masturbarea are efecte benefice asupra sanatatii nici de cum invers! Cum ar putea fi pacat ceva ce iti face bine daca o faci si rau daca n-o faci? :/

| UzOm a răspuns:

Cu multa agheasma!

| iiRadu a răspuns:

Stai mai mult cu prietenii, sau incearca sa iti faci o prietena.

| Alexandru_Manutza_1989 a răspuns:

Din cate am inteles din intrebarile tale anterioare esti fata! Corect? Dar cati ani ai! Trebuie sa stiustiu lucrurile astea sa iti pot da un raspuns!

Întrebări similare