Cat de greu e sa mergi pana la baie ca sa te speli pe maini si pe organ, opoi sa-ti pui prezervativul?
Bună.
Și de ce trebuie să-l schimbi?
Ejaculezi de două ori în același act sexual?
La schimbarea prezervativului întotdeauna se spală pe mâini pentru igienă și eventual lichid seminal.
Citește aici: http://www.sarcina-nasterea.ro/......culin.html
Paza bună trece primejdia rea.
Pa, pa.
Mersi mult Legiuitoarea ...sa sti ca nu is incepator am mai facut sex cu 14 fete pana acum si cu fosta prietena am cazut de comun de acord sa folosim anticonceptionale. Si ajungeam pana la 4-5 orgasme (bine ca pe la al 4-lea nu mai ejaculam mai nimic). Si pana acum cu restul fetelor cu care am mai facut ori am facut-o fara prezervativ si nu am ejaculat ori am facut-o doar cu un prezervativ iar dupa ejaculare nu am mai continuat actul sexual! Nu am schimbat niciodata prezervativul in timpul actului sexual de aceea vorba ta "Paza buna..."
OMG, ce oameni.
Bwăi, ce e aşa greu să faci o pauză, te duci in baie ţi-l scoţi, te speli pe măini si revii in acţiune.
Nu vă gândiţi că va faceţi de ruşine? .
Pai trebuie sa iei metroul la Unirii. Acolo cobori si te urci in 312. Cobori la aeroport. Iei un bilet dus spre Zimbawe si cand ajungi acolo poti sa-ti dai prezervativul jos in deplina siguranta fara sa lasi fata insarcinata.
Dupa aia te urci pe un munte si te arunci in ochi ca te-a batut viata.
PS: How you doin'?
In clipa in acre ejaculezi, pui mana la baza penisului si tii prezervativul. Imediat dupa ejaculare, scoti penisul din vagin si iti scoti prezervativul. Apoi te speli cu apa si sapun pe maini, penis si scrot si abia apoi iti pui alt prezervativ si poti continua. Gravida se ramane intr-o sutime de secunda, dintr-o picatura de sperma invizibila cu ochiul liber.