| Virgin20 a întrebat:

Cum se agață o femeie frumos pe stradă?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pe strada sunt foarte rare cazurile astea. Singurele agatari cu sanse foarte mari, sunt cele de pe Centura.

| Catalion a răspuns:

Buna. Nu ma cunosti, dar eu te cunosc. Te-am vazut in visele mele de multe ori. Vrei sa bem o cafea?
E o gluma. Poate doar in filme functioneaza chestii din astea.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Hey frumoaso te invit la un suc

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este bine sa faci asa ceva pe strada, femeiile te vor considera obsedat sexual si le hărțuiesti, vor face plîngere la politie si asta nu ai dosar penal, o femeie o poti cunoaste in cercul tau de prieteni colege de scoala de serviciu, daca ele te au refuzat asta e, accepti situatia dar nu te apuca sa hartuiesti fete femei pe strada, ce daca esti virgin? Nu doar tu esti, sunt multi virgini sau multi care au avut o prietena dar acum au ramas singuri, ăia ce sa faca?

| Sofer a răspuns:

Hei gagica. Hai să îți arăt o schemă.

| LordCristobal a răspuns:

Trebuie sa faci a abordare simpla,fara replici de agatat si atunci cand vorbesti cu ele sa gasesti tot timpul ceva de spus.
Bun,sa zicem ca ti-a picat cu tronc o fata de pe strada.Te duci la ea,o intrebi unde gara sau nu stiu ce muzeu,ii multumesti pentru indicatii si apoi ii spui ca stiai unde e locul de care ai intrebat dar ai oprit-o pe ea ca e o fata foarte misto, frumoasa sau ca iti este simpatica.Te prezinti si apoi ii faci o propunere sa iesiti in oras. Daca accepta e bine daca nu incerci cu alte fete.
In abordarea fetelor trebuie sa ai ceva sa lea dea pe spate intr-un mod placut.
Si nu in ultimul rand cand abordezi fete sa fii spalat, parfumat, bine imbracat din cap pana in picioare si bine asortat la haine; sa transmiti energie pozitiva in jurul tau, cu zambetul pe buze si fara emotii.

| SuperFata a răspuns:

Oricât de buna îți este intenția, nu fa asta, vei fi acuzat de hartuire sexuala, oricum ai abirda situația. Părea mea ar fi sa ieși la o terasa, un club, în parc și, dacă vezi ca fata ce o privești îți răspunde la fel, poți sa te apropii de ea, dacă nu, nu o face. Altfel, vei fi văzut drept un obsedat sexual și nu îți va pica bine. Cauta alte metode de a aborda o femeie. Succes!

| depesivu a răspuns:

Cu 50 de lei

Întrebări similare