| adiuca a întrebat:

Cum se blocheaza un lift de asta vechi de bloc pentru o jum de ora asa?hee hee (pentru...)

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Foaie verde... Lasa iluziile astea ce le-ai dobandit dupa nu's ce filme ai vazut, ca in lift nu-i loc de romante. Ii plin de praf, inghesuit...
Mai bine mergeti voi odata in padure, si unde vezi vr-un desis te faci ca te-mpiedici si-l tragi dupa tine. Si faceti acolo stiind ca toata lumea ar putea sa priveasca... big grin
Aaa, da, si atentie la furnici. laughing

10 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Foarte simplu! Deschizi usa in timpul mersului si ...gata! Ai ramas intre etaje! Dar nu-ti recomand sa faci asa ceva ca nu se stie cand poate sa vina cineva sa deblocheze liftul. Si in loc de... distractie, s-ar putea sa va apuce foamea, setea si alte nevoi in lift! In plus lifturile nostre nu sunt atat de mari si de sigure ca sa faci o partida de sex in el!

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Zenithf: atentie si la urzici! Mi-am adus aminte de un banc referitor la subiectul nostru.Ion si Maria merg la cules de afine si acolo ii apuca amorul! Zis si facut! Acasa, Ion ii zice Mariei: Fa Mario, dar ai facut niste miscari acolo in padure ca m-ai dat gata! Acasa de ce nu faci asa? Apai Ioane, acasa nu stau cu fundul in urzici!

| Adyr0 a răspuns:

Bagi un bat la usa, sau o piatra ca sa tina usa intredeschisa, asta daca nu esti in lift. Daca esti in lift deschizi usile si gata ai ramas intre etaje, dar e mai greu sa iesi din el pe urma laughing.

| lextim a răspuns:

Cam riscant nu crezi?

| Lexy ♥ a răspuns:

Deschizi usa intre etajewinking

| FunkYboy a răspuns:

Mai bine incerci sa il inviti la tine acasa si,... din intamplare, cand tu incui usa in urma voastra, ...se rupe cheia(o faci intentionat)hee hee

| adiuca explică:

Nu stiu cui sa ii dau fundita

| MonkeY a răspuns:

Pai forteza un pic usa cum ar descideo incerca. la min la bloc merge fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io zic sa bagi capu intre usa si inca ceva si sa-mi zici dupa!

Răspuns utilizator avertizat