| spicer a întrebat:

Cum se comporta fetele cand le place de un baiat? dau fundita!:X

Răspuns Câştigător
| BlueDreams a răspuns:

NImic mai usor. Exista doua cazuri mari si late: 1) incepe brusc sa te ignor chiar daca inainte vorbeati de 12 ori pe zi si va intelegeati super bine ca prieteni...si totusi o surprinzi in ora ca te priveste fix,incearca mereu sa-ti atraga atentia insa clar fara ca tu sa stii ca tu esti persoana pe care vrea s-o impresioneze, mai incearca sa se dea si la alti baieti in preajma ta ca sa vada cum reactionezi si se intereseaza daca ai prietena, ce lucruri iti plac etc.2)se inroseste cand sta de vorba cu tine, te baga in seama exagerat mai ales ca inainte abia schimbati 2 cuvinte,iti zambeste,iti evita privirea cand esti aproape de ea si rade efectiv incontinuu la toate glumele tale,chiar daca sunt proaste (nimic personal a fost doar un exemplu),incearca mereu sa se apropie de tine,sa te atinga sau pur si simplu sa te aiba langa ea, daca e genul de fata super geloasa asta se vede pe fata ei, chiar daca incearca sa disimuleze.Cu cat se arata mai nepasatoare cu atat ii pasa mai mult atunci cand te vede in compania altor fete.Deci cam asta e,sper ca te-am ajutat.P.S: nu stiu daca sti,dar am citit ca daca te uiti atent in ochii unei fete si pupilele i se dilata atunci cand te priveste,te place, dar trebuie sa fi foarte aproape de ea ( valabil si la baieti), asta e un pont dar se zice ca e demonstrat stiintific.Bafta!winking

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Asta era intrebarea care trebuia sa o pui prima oara,inveti repede!
Deci,daca vezi ca se uita la tine,iti mai zambeste,se mai inroseste,ar vrea sa intre-n vorba dar ii e rusine,ei,atunci,te place. Daca o vezi ca prietena ei cea mai buna te urmareste ce faci,pe unde umbli, cum vorbesti cu amica ei, e sigur ca te place si i-a spus si prietenei ei.Clar?
Hai,du-te si intreab-o, acum.
Bafta maxima!

| Anonimmm_3941 a răspuns:

Pai de obicei... fetele spun prietenelor cele mai bune/colegelor cand le place de un baiat, zambesc baiatului de care le place, cand aud numele acelui baiat au fluturasi in stomac.big grin