Întrebare recomandată | bianca37 a întrebat:

Cum se comporta un prieten daca el te place?

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Iti ofera atentie, te cauta prin mesaje, intr-un grup alege sa te priveasca in mare parte pe tine si sa stea langa tine, te-ai prins tu.

Răspuns utilizator avertizat
| MValentin a răspuns:

De obicei iti ofera mai multa atentie tie din grupul de prieteni, si simti ca uneori sau cand prinde ocazia tinde sa empatizeze cu ceea ce spui big grin.

| Mda01 a răspuns:

Cam ciudat ca sa zic, adica se vede ca este emotionat cand vorbeste cu tine, iti acorda toata atentia lui si incearca ca si tu sa ii acorzi lui atentie prin diverse discutii, nu poate tine contactul direct ochii la ochi si se poate incurca in vorbe, cam asta pretty much...

| Luca3472 a răspuns:

Buna, difera foarte mult varsta si persoana, eu am 18 ani si iti spun in cazul meu. Sta mai mult cu tine si cauta sa gaseasca timp sa stea cu tine, te baga mai mult in seama, e mai glumet cu tine, e mai atent cu tine, are grija sa fii ok si daca tu propui ceva de cele mai multe ori merge si el tot pe ideea ta si chiar subliniaza ca ai o idee foarte buna. Chestiile de genul le si simti, observi ca e mult mai cald cu tine.

| MihaiIonut12364 a răspuns:

Te injura.

| Minelia a răspuns:

Depinde cat de maturi sunteti voi. In cazul adolscentilor poate se manifesta prin diverse atingeri sau comportamente: te ia in brate mai des, incearca sa se apropie de tine, sa te protejze, sa te surprinda intr-un mod placut.

Daca sunt mai mari, iti si poate spune direct daca te place si atunci stii sigur si asociezi atitudinea lui cu sentimentele deja impartasite. Insa rar se intampla asta la varsta adolescentei, ci mai mult gesturile sunt cele care fac diferenta. Uneori chiar si o bomboana poate insemna ceva. De aceea e bine sa fii atenta, insa sa nu cazi in extrema in care sa iti imaginez ca orice atingere involuntara inseamna ca te place.