| Steluta96 a întrebat:

Cum se deosebeste o fata virgina de una nevirgina? prin comportare,dupa corp... oricum descrieti dau funda,si cum credeti o fata la ce virsta trebuie sa aiba relatii?(dupa parerea mea atunci cind au mult timp decind sint impreuna, citiva ani si fata e mai mare de 18 ani.dar din pacate in ziua de azi "copii nasc copii!")

5 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Pana acum nu am descoperit un model care sa iti spuna ea e virgina ea nu e fara sa vorbesti cu ea.

Oamenii au o mare calitate si anume isi pot ascunde fata adevarata in spatele unormasti foarte bine elaborate.

In ceea ce privese varsta... nu exista o varsta, sunt persoane care sunt pregatite de la 18-19 ani sa inceapa o astfel de relatie (emotional si psihologic vorbind) si persoane care nu sunt pregatite nici la 30 de ani. depinde de cum ai fost crescuta si situatiile prin care ai trecut. Important este ca fata sa se simta pregatita, sa nu aiba dubii si sa se simta bine.

Commentul tau cu in ziua de azi copii nasc copii este adevarat dar... pentru fiecare copil sunt x care nu fac asta, care cred in ceva mai bun. Din pacate pe masura ce timpul trece presiunea creste si prietenii, iubitul, pana si societatea ca intreg si spun sa nu mai astepti (desi suntem pe o planeta suprapopulata cu resurse limitate)

parerea mea este ca daca ar fi promovate calitati, virtuti si nu non valorile in scoli si licee ar fi mai bine dar... momentan acesta e un vis.

Have fun,
PT

| altu43 a răspuns:

Conform religiei, mireasa nu merita sa poarte rochie alba daca nu e virgina. rochia alba inseamna puritatea, dar, dupa cum ai spus si tu mai sus, COPIII FAC COPII. sa trecem la urmatoare intrebare DEOSEBIRILE: sinii devin mai moi, fata nu se mai rusineaza sa vorbeasca despre sex cu unele persoane cu care se rusina mai inainte.

| sayWhaaat a răspuns:

Orice baiat ar vrea o virgina in locul unei zdrente care si-a traso prin liceu.

| ElyNix23 a răspuns:

O fată virgină este mult mai timidă cu sexul opus decât una nedezvirginată.
De exemplu, după părerea mea, vârsta minimă la care să-ți începi viața sexuală este 16, însă acum e la modă să faci sex la 13 ani... ce minte bolnavă are generația din ziua de azi.
La fel cum ai spus și tu.
Ceao! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se deosebesc in aceeasi masura in care se deosebeste o fata careia i-a fost facuta operatia de apendicita cu una care nu a trecut prin asta. Sau la fel cum difera o fata cu parul scurt de una cu parul lung.