anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se excita un baiat?
Adica unde sa-l ating, cum? Cee as putea sa fac? big grin
Fara sa se ajunga la sex laughing
Pur si simplu asa sa se simta bine big grin
Am 16 ani.
Funda ♥.

[ sper sa nu fiu criticata...]

Răspuns Câştigător
| AlexandruGeorgeNita a răspuns:

Ai 16 ani...este normal sa fi curioasa si "jucausa" fara sa intervina sex-ul la mijloc. Nu ai de ce sa fi criticata.
In ceea ce priveste intrebarea ta...pur si simplu si simplul sarut cu limba excita un barbat. ( cel putin pe mine ) sopteste-i cuvinte incitante la ureche, apuca-l usor cu buzele de lobul urechilor si musca-l usor de ele (cu buzele ) poti folosi si dintii dar foarte usor. Lobul urechii fiind o zona foarte sensibila. foloseste-ti unchiile pe gatul lui ( ceafa ) pe spatele lui. si daca TU vrei sa ajungi mai departe, si prin asta ma refer la faptul de a-l masturba este alegerea ta. te poti juca usor cu degetele pe abdomenul lui ..cu unghiile, masandu-l usor, iti poti baga mana usor in pantalonii lui dar ai grija sa bagi decat degetelewinking pentru inceput, iar apoi, poti merge mai departe unde doresti tu. happy

P.S daca se ajunge la masturbare parerea mea ar fi sa fie una reciproca happy

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atinge-l pe langa sex...

| Alcyon a răspuns:

Depinde... Unora le place vanilia, altora ciocolata.

| HueyFreeman a răspuns:

Pentru ce sa fi criticata? Pentru ca vrei sa il lasi cu ******* umflate? Chiar deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa spusele lui loverboy111, care este mare expert in ale sexului laughing trebuie mai intai sa-l sari dupa care, daca nu ti-ai rupt vreo mana si 3-4 picioare te apuci de treabalaughing Sarutul pe gat, pe piept, dupa ureche si doar atat pentru aziwinking

| ywar a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai uneori niste raspunsuri adorabile - ne binedispun, cu siguranta! tine-o tot asa! Vezi am scris si corect! laughing

| anonim_4396 explică (pentru ywar):

Mai calc si eu stramb, cateodatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu vrei decat putina joaca poti sa incepi sa-l saruti pe buze si dupa pe obraz, incet incet, pana ajungi in zona gatului, si de acolo poti sa incepi sa-i saruti si lobul urechii. Daca asta nu e de ajuns poti cobora pe abdomen mangaindu-l si sarutandu-l.Crede-ma ca asta este de ajuns. Daca nu vrei sa ajungi mai departe ar trebui sa te limitezi cam la atat, deoarece daca se excita prea tare, e greu pentru el ca baiat sa se opreasca la jumatate.Pup :*

| MisFit20 a răspuns:

Lobul urechii, gat, buze. Daca vrei ceva mai indraznet piept, abdomen.

| trance04 a răspuns:

Este de ajuns sa te atinga el pe tinewinking

| loverboy111 a răspuns:

Il sariti. Cel mai bine ii faci oral.

| miru20cmrecords a răspuns:

Din cate stiu sal masturbezi sau oral.

| AlinaBuc a răspuns:

In primul rand nu toti avem aceleasi puncte erogene. fiecare om are punctele lui sensibile. trebuie sa le aflii singurica. saruta-l prin mai multe locuri si urmareste-i reactile. totusi daca nu vrei sa ajungi la sex fie-ti mila de baiat. nimanui nu-i place sa fie lasat neterminat. daca doar il exciti si il lasi asa s-ar putea sa creada ca te joci cu el.

| cristtinaaa a răspuns:

Hmmm. pai ai putea sa-l saruti pe gat, sa-l atingi " din greseala " acolo, stii tu unde laughing, musca-l, saruta-l, joaca-te cu parul lui. un baiat nu este foarte greu de excitathee hee. Te pup