| simplej a întrebat:

Cum se face ca fetele care arata foarte bine (chiar finute zic, nu pitipoance) ajung sa fie cu niste urati si burtosi, care pe deasupra par si niste cretini? Am observat si urate (chiar hidoase pot zice) care sunt cu baieti chiar draguti. Eu una sunt mai degraba spre urata si de asta ma intreb cum naiba reusesc alte urate sa fie cu unii draguti si eu nu gasesc nici macar urati? laughing Voi care credeti ca e secretul?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Secretul este ca nimeni (in afara depitipoance si cocalari) nu se uita la aspectul fizic. Este nevoie de altceva pentru compatibilitatea in cuplu, iar tu esti prea preocupata de aspectul exterior.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

Pitipoancele si cocalarii sunt si ei preocupati, ca toti oamenii, de aspectul fizic, numai ca la ei gusturile sunt kitch, din cauza prostiei lor iradiante...
Toata lumea de sex feminin e preocupata de aspectul exterior, ca inca n-am vazut cucoana faina pe strada, umbland nepieptanata si nemachiata, imbracata intr-un tricou ponosit... tu asa umbli?
Cat despre burtosi si cheliosi... ce sa zic? Poate au carisma, ca Plesu...

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma machiez niciodata, ma pieptan, dar am un par rebel, ma imbrac foarte simplu (blugi sau pantaloni simpli si tricouri sau pulovere la fel de simple) si sunt mandra de asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

"Esti mandra de asta"... Ha! Deci esti constienta de aspectul tau exterior, chiar si asa, minimalist...
Asta nu iti da dreptul totusi sa etichetezi in "pitzipoance si cocalari" pe toata lumea ce remarca aspectul fizic (propriu sau al altora). Nu ma face, ca trimit vorbele tale lu' Regina Angliei, ca si ea e pitzi, dupa filozofia ta (la cum se imbraca). Sa vad eu pe unde scoti camasa (tricoul) cand o sa-ti trimita pe cap trupele alea cocalare de scotieni cu caciula hazlie!

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum se face ca fetele care arata foarte bine (chiar finute zic, nu pitipoance) ajung sa fie cu niste urati si burtosi, care pe deasupra par si niste cretini?
poti fi sigura ca uratii aia nu sunt saracii
eu stiu ce cauti tu, probabil cauti uratii cu avere

| simplej explică (pentru RAY):

Daca asta crezi tu ca eu caut, inseamna ca ai citit decat primele 3 randuri.

| RAY a răspuns (pentru simplej):

Atunci cum de nu gasesti? zi-mi ce cauti la un baiat?

| RAY a răspuns (pentru simplej):

Te iau eu de prietena zi ce vrei?

| NotToday a răspuns:

Ii cunosti tu sa zici ca sunt cretini? Poate au o personalitate puternica, bani, sunt "smecherasi"... Asta le atrage pe fete, si baietii inteligenti o stiu si nu isi pun mintea cu ele.

| simplej explică (pentru NotToday):

Am zis ca "par niste cretini" adica la prima vedere dupa felul in care se poarta sau vorbesc.

| NotToday a răspuns (pentru simplej):

Aaa... Probabil le place sa se umileasca thinking Habar n-am, doar ele stiu.

| Dearness a răspuns:

Pai conteaza si anturajul, nu conteaza cum arata ci cum se comporta.Un baiat poate sa fie frumos si sa se comporte cu tine foarte urat. Faza cu secretul: nu exista. Fetele frumoase sunt mai indraznete si dupa parerea mea asta le place baietilor.Tu poate crezi ca esti urata si esti retrasa si ti-e frica sa nu fii jignitabig grin Nu-ti fa griji ca sunt altii care se cred foarte frumosi si sunt exact invers big grin Ai sa gasesti tu unul care o sa fie dragut.Ai timp oh go on