Secretul este ca nimeni (in afara depitipoance si cocalari) nu se uita la aspectul fizic. Este nevoie de altceva pentru compatibilitatea in cuplu, iar tu esti prea preocupata de aspectul exterior.
Pitipoancele si cocalarii sunt si ei preocupati, ca toti oamenii, de aspectul fizic, numai ca la ei gusturile sunt kitch, din cauza prostiei lor iradiante...
Toata lumea de sex feminin e preocupata de aspectul exterior, ca inca n-am vazut cucoana faina pe strada, umbland nepieptanata si nemachiata, imbracata intr-un tricou ponosit... tu asa umbli?
Cat despre burtosi si cheliosi... ce sa zic? Poate au carisma, ca Plesu...
Nu ma machiez niciodata, ma pieptan, dar am un par rebel, ma imbrac foarte simplu (blugi sau pantaloni simpli si tricouri sau pulovere la fel de simple) si sunt mandra de asta.
"Esti mandra de asta"... Ha! Deci esti constienta de aspectul tau exterior, chiar si asa, minimalist...
Asta nu iti da dreptul totusi sa etichetezi in "pitzipoance si cocalari" pe toata lumea ce remarca aspectul fizic (propriu sau al altora). Nu ma face, ca trimit vorbele tale lu' Regina Angliei, ca si ea e pitzi, dupa filozofia ta (la cum se imbraca). Sa vad eu pe unde scoti camasa (tricoul) cand o sa-ti trimita pe cap trupele alea cocalare de scotieni cu caciula hazlie!
Cum se face ca fetele care arata foarte bine (chiar finute zic, nu pitipoance) ajung sa fie cu niste urati si burtosi, care pe deasupra par si niste cretini?
poti fi sigura ca uratii aia nu sunt saracii
eu stiu ce cauti tu, probabil cauti uratii cu avere
Ii cunosti tu sa zici ca sunt cretini? Poate au o personalitate puternica, bani, sunt "smecherasi"... Asta le atrage pe fete, si baietii inteligenti o stiu si nu isi pun mintea cu ele.
Pai conteaza si anturajul, nu conteaza cum arata ci cum se comporta.Un baiat poate sa fie frumos si sa se comporte cu tine foarte urat. Faza cu secretul: nu exista. Fetele frumoase sunt mai indraznete si dupa parerea mea asta le place baietilor.Tu poate crezi ca esti urata si esti retrasa si ti-e frica sa nu fii jignita Nu-ti fa griji ca sunt altii care se cred foarte frumosi si sunt exact invers Ai sa gasesti tu unul care o sa fie dragut.Ai timp
laurentiu80 întreabă: