Corect! ai perfecta dreptatea dar asta mai tine si de cei 7 ani de acasa. daca parintii nu isi dau interesul sa discute cu copilul cand trebuie maine poimaine il ea pa parinte la bataie.
in grupul nostru de prieteni exista o fata care era foarte dezmatata si inca este se distruge cu propiile ei maine si nu inteleg de ce umbla in cercuri cu pers care nu trebuie se imabata fumeaza si tot asa
concluzia ca copilul in primul rand face ce vede acasa bine nu inseamna ca chair intodeauna
unerori chair nu pot sa imi inteleg colegii si prietenii dc se complic cu astfel de chestii de la 13-14 ani au o viata intreaga la dispozitie sa faca ce vor dar deocamdata sa isi traieasca copilaria
daca de pe acum gandesc negativ:gata cum daca m-a parasit x nu stiu ce fac umblu cu fel si fel de sms-uri tel un limbaj ne adecvat
eu cred ca merita sa iti traiesti vaiat intr-un mod decent si copilaria, adolescenta la fel si eu am 13 ani jumate si multi ma intraba:What? nu ai avut pana acum vreun gagiu?
multi cred ca viata si ferecirea se rezuma la un sarut sau sa stai cu un baiat si sa te giugiulesti chair daca ei nu isi dau seama candva vor avea de suferit daca acum la 13-14 ani fac tot felul de chestii care ta baga in groaza dar la 20 ani ce vor face atunci cand vor intampina cu adevarat greutatile si problemele adevarate
ma bucur ca mai sunt si pers care inca mai au inaca o gandire pozitiva
Este adevarat, insa, aceste lucruri nu le-au venit copiilor in cap, asa din zbor.Cineva trebuie sa fie responsabil de ele.In general, parintii si chiar ceilalti oameni care afiseaza foarte legal actiuni indecente copiilor.Au fost cazuri, cand, barbatii maturi le faceau curte fetelor... ei le-au explicat cum sta treaba, fetele au dat mai departe si tot asa.Pana la urma cine e responsabil? Adultii.La varsta asta copii descopera multe lucruri, si bune si rele, iar adultii trebuie sa ii dirijeze spre ce e mai bun.
Eu am 13 ani, si mama nu ma lasa sa fac ce vreau eu de capu meu, parerea mea este sa puneti o camera de luat vederi in camera fetelor sa vedeti in permamenta ce fac, asa cum au facut si parinti mei. pur si simplu. si + de asta conteaza sa aiba si cei 7 ani de acasa. pa. larevedere.
Nu e rau sa fi cu o fata de la 13-14 ani atata timp cat nu aveti idei nebune!
Anonim519 întreabă: