Hai ca te-ai facut singur de ras, uite aici ce ai declarat azi si cum ai facut taman pe dos, doar cateva ore mai tarziu:
"Noi ne îndrăgostim dacă se uita o fată frumos la noi sau dacă ne zâmbește..."
si iata ce ai facut tu cateva ore mai tarziu:
Acum 7 ore | VrRos68 a întrebat:
"Chiar în seara asta am fost la un restaurant și când să intru fata se uita fix în ochii mei și după am început sa zâmbesc frumos către ea și când m-am așezat la o masă doar la ea m-am uitat...
La final mi-a făcut semn, gen sa vadă ce se intampla de tot mă uit în ochii ei. Eu i-am facut semn ca nimic..."
WOW! ...deci te uiti in ochii fetei si cand fata se plictiseste dupa atata uitat si te intreaba ce faci, tu ii faci semn ca "nimic"?
iarta-ma, dar asta este comportament de idiot!
Cred ca tu nu intelegi romaneste sau ai o boala mintala! Uite, daca tot insisti, hai sa-ti zic eu ce trebuie sa faci! Ai zis ca ai 20 de ani, esti la facultate? Daca da, baga-te si tu in vorba cu colegele tale(nu aborda pe strada ca poate ajungi sa infunzi parnaia). Daca nu-ti merge cu ele, treci peste, ca pe site-urile de dating, la cum te vad eu, n-ai sanse!
Bah da tu apropo ce cauti in casa la laptop pe TPU toata ziua, e vara in toata regula, o gasca a ta cu care sa mergi la strand de exemplu n-ai NU?, stai ca poola degeaba sau ti-e rusine cu corpul tau si nu vrei sa iesi, ca poate se indragosteste una de tine pe plaja te-ai gandit la asta, ca din cat ne-ai terminat creierii pari un tip aratos din descriere?
Va plangeti toata ziua visati cai verzi pe pereti macar de ieseai din cocina ta ca inca esti tanar ca pe urma o sa regreti dupa 30 in sus, e clara se pare ai complexe vizavi de persoana ta, asa poate cine stie ce se ivea, dar fiind si fara prieteni intr-adevar e greu sa prinzi si tupeu pe plaja de pilda, acum dupa ce ti-am zis toate astea sa nu vii cu o intrebare de genul - cum sa abordez o fata pe plaja )
Poate o sa te surprinda, dar am vazut odata intr-o intrebare zicea unul unuia prin comentarii cea mai tare chestie posibila la care am asistat tu intrebi si tot tu raspunzi de pe alt cont am ras ceva recunosc )
Macar omul e pasnic, de era altul gen morosanu care draci baltati stie de pe ce cont vorbeste acum, ma facea albie de porci de sughitam toata noaptea )
Ce nu pot eu sa inteleg la astfel de persoane disperate, de ce nu ar apela la un psiholog de pilda sau chiar si la astia pick up artisti in dating, cum necum aia ar stii ce sfaturi sa le ofera sau sa le inteleaga problemele, dar nu-i asa ca e mai usor, sa sper pe TPU ca sfaturile sunt gratis acolo dai bani
Stau sa editez raspunsuri ca numai nimeresc bine tastele pentru astia uita-te de vezi, a dreacu soarta ce o au unii cu fetele astea, stau asa si ma intreb oare unde se va ajunge in urmatorii 5 ani cu comunitatea de inceli, se va inrautati din ce in ce mai tare se pare
Deci,stimate domn... lasa-ma sa iti deschid mintea catre calea spirituala a femelelor. ele se indragostesc doar daca ai ciocanu mare. te pup mosu meu