| Alina. a întrebat:

Cum se manifesta ciclu pe sarcina?

Răspuns Câştigător
| kytty a răspuns:

Bunahappy

draga alina, cand esti insarcinata, ciclul dispare. exista in unele cazuri falsa menstruatie.adica in primele 3-4 luni ai scurgeri, bineinteles mai redusa ca cele menstruale.
cel mai indicat e sa mergi la medicul ginecolog pentru mai multe informatii si pentru a vedea daca e totul ok.

ai grija de tine si sper ca te-am ajutathappy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De multe ori singura diferenta este ca vine cu 1-3 zile abatere (mai devreme sau mai tarziu). In mod clasic, falsa menstruatie pe sarcina este mai scurta, mai putin abundenta si cu sange mai deschis la culoare.

| Malvina24 a răspuns:

Ma interesa si pe mine acesta intrebare! Adica in timpul sarcinii nu-ti mai vine menstruatia? ai decat acele scurgeri in primele 3-4 luni si gata? sau cum? Imi poate explica si mie cineva?

soothe
| soothe a răspuns:

Adica esti insarcinata si (uneori din cauza asta) cand se prinde sarcina de uter ai o mica sangerare, care poate fi chiar asemanatoare ca "debit" cu un ciclu normal. Al doilea ciclu este insa improbabil sa il mai ai cat esti insarcinata.

soothe
| soothe a răspuns:

Esti insarcinata (testul este pozitiv) si ai ciclu (de obicei putin mai sarac).

| Alina. explică:

Am adresat intrebarea asta, deoarece ultima menstruatie am avut-o pe aceeasi data cu dureri, sangerari abundente etc. dar am luat si niste medicamente avand un tratament si mi-a cam stopat din ciclu seara ...pana a2a zi cam asa, si ma intrebam sa nu fie de la vreo posibila sarcina nuprea intelegand procesu acesta cu sarcina pe ciclu. Niste persoane mi-au zis ca este de la medicamente...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tias spune dar si eu sunt in aceias situatie?laughing