Gaseste-ti un ginecolog bun. In mod logic, nici un ginecolog nu te-ar lasa fara investigatii serioase si tratament daca ai o intarziere mai mare de 10-15 zile (dat fiind ca esti femeie matura, activa sexual nu o adolescenta in primii ani de menstruatie).
Este foarte posibil ca o sarcina extrauterina sa ajunga in luna a treia, mai ales daca nu este tubara ci peritoneala. Sunt cateva cazuri de sarcini peritoneale duse la termen sau aproape de termen. Adesea nu exista realmente simptome pana la ruperea sarcinii cand pot aparea dureri abdominale si soc hemoragic. Majoritatea femeilor NU au sscurgeri vaginale cu sange, fiindca sangerarea se face in cavitatea peritoneala
Multumeasc d raspunsuri. Cand am facut eco aveam dej 2 luni de la intarzierea menstruatiei. Si acum tot nu mi.a venit. La inceputul lunii fac 3 luni. Am niste dureri gen arsuri alta data crampe. Poate am racit? Am facut 3 teste de sarcina in aceasta perioada ele fiin negative. Dar tot imi este frica sa nu fiu insarcinata joi mai fac o eco
Am cunoscut pe cineva cu aceiasi problema si tin minte ca imi zicea ca durerile ce le ai sunt de nedescris, de aceea e bine sa facem cate un ecograf atunci cand credem ca am ramas insarcinate
Întrebare tâmpită. Nu este mai ușor să faci un ecograf? Care oricum este indicat să îl faci cel puțin de 3 ori pe parcursul unei sarcini.
Am facut un ecograf aproximativ acum 2 -3 sapt (deoarece imi intarziase menstruatia 2 luni) iar doamna doct a spus ca trebuie sa-mi vina...sau poate o fi o sarcina. dar mie nu mi-a venit nici acum. de obicei imi venea pe la inceputu' lunii. nu stiu ce sa mai zic, o sa mai fac joi unu
O sarcină extrauterină nu o poți duce în 3 luni sub nici o formă, dacă o duci o lună de zile e bine. Îți spun din experiență, o prietenă a avut sarcină extrauterină și nu a rezistat mai mult de 1 lună de zile, și era să moară la spital. Așa că, părerea mea schimbă medicul și fă alte analize.
kiatres56 întreabă: