Se numesc tot oameni. Nu se transformă în extratereștri.
Știu că biserica aruncă cuvinte și spun că-i păcat (ce-i chiar ironic, având în vedere că-i un stup de pedofili pe acolo), dar nu este adevărat. Dacă iubești pe cineva și faci sex cu persoana respectivă nu ar trebui să fie nicio problemă, din niciun punct de vedere. Singura problemă ar fi să faci sex din diverse motive ce nu țin de iubire (financiare, carnale). Dar aici problemele pot fi și de natură morală, nu neaparat religioasă.
Se numesc oameni care fac sex de plăcere.
Nu pentru perpetuarea speciei, nici pentru a consfinți nu știu ce mare iubire, ci doar pentru propria plăcere.
Îți imaginezi că există oameni care fac sex de plăcere?
Da, există.
Sunt unii care n-au citit manualul de utilizare al sexului, editat de biserica ortodoxă, și folosesc sexul aiurea de tot. Adică, cum le trece prin cap.
Dar ăștia sunt cei care ajung in iad.
D.p.v biblic desfranati
Din punctul meu de vedere, oameni normali, care vor sa se cunoasca, nu hop casatorie, apoi cine stie ce nu le place si se despart.
Curvari. Asta e adevarul... Nu puteti contesta. O relatie in afara casatoriei e numite precurvie.
Adevarul doate
Curvari. Asta e adevarul... Nu puteti contesta. O relatie in afara casatoriei e numite precurvie.
Adevarul doar...
Cum am zis, curvari. Acest mesaj va va sta marturie in ziua judecatii cand oamenii vor da socotala de orice cuvant nefolositor orice pacat orice faradelege care au facut-o pe cand traiau in trup. Curvia este un pacat grav. Pocaitivati caci judcata se apropie...
Am fost căsătorit, am divorțat.
Acum pot să întrețin ce vreau, cât vreau, oricând vreau.
Nu mai poate fi înaintea căsătoriei.
Oameni care se iubesc si fara acte, sau oameni care au instincte sexuale si nu si le infraneaza.
horansgang întreabă: