Ahaha,ia un mini frigider cu tine.
Acum sa revenim la intrebarea ta.Pai ma prezervativul de aia are acel ambalaj(nu ma refer la cutie ci la folia de plastic)pentru a fi pastrat in conditi bune. Daca te intereseaza un anumit grad de pastrare el poate fi pastrat la o temperatura de 5°pana la 45° sau si mai mult.Cam asta ar fi modul de pastrare legat de temperatura.Prezervativul nu contine lichide care se pot strica sau alte chestii de genu si plus de asta e flexibil.Singurul lucru e un lubrifiant care nu se strica
In rest il poti pastra in orice loc placut tie.Eu recomand un loc mai nevazut ca doar nu te duci sa arati lumii ca tu ai prezervativ la tine.Credema nu asculta cea ce zic fabricantii ca daca e sa ne luam dupa ei ti-am zis treuie sa imi iau un mini frigider sau sa imi scad temperatura corpului cu 16 grade
Majoritatea antioxidanților și antiozonanților, precum și alte substanțe cu rol de protecție utilizate în industria cauciucului, sunt scumpi./ scumpe. Că o parte din astea sunt și cancerigene este alt aspect al problemei. Produsele elastomeri-ce sunt degradate de lumină, căldură, etc. Recomand căutare : tehnologie fabricație prezervative / compoziție chimică soluții cauciuc din care se fabrică prezervativele,/ matrițe și condiții de vulcanizare prezervative / antioxidanți /antiozonanți și alte substanțe utilizate la fabricare prezervative/modalități control nedistructiv la fabricare prezervative/condiții depozitare și transport prezervative/ condiții exploatare produs prezervative/ de ce se rup prezervativele?/etc. Compoziție chimică amestec cu cauciuc / Auxiliari industrie cauciuc/ Factori degradativi produse elastomerice / Combatere degradare produse elastomerice, Etc. ____ Motoare căutare : Google, Alta Vista, Yahoo, etc. Succes!
Are dreptate nicaruga. Daca ar avea vr-un defect prezervativul aia oricum ar da vian pe tine ca nu a fost tinut in conditii optime.
Ideea e doar sa-l verifici sa nu fie deloc intepat sau rupt (macar dupa actul sexual sa verifici sa stii in caz ca e rupt sa cumperi macar pilula de a 2-a zi sa fi sigur ca nu ramane).
Atata timp cat este la temperatura camereu (se evita soarele), o sa fie totul ok.
Adica e latex, si normal ca se topeste la temperaturi mari sau in contactu cu soarele sau lumini puternice care l-ar putea "ajuta" la o dezintegrare mai repede.
Deci mai bine sa-l verifici dupa actul sexual ca sa stii ca e totul ok.
Faza e ca la ce zic fabricantii...din momentul in care ai cumparat prezervativul...deja nu mai e bun, pentru ca orice ai face, dupa parerea lor il pastrezi in conditii neoptime
mentalica întreabă: