Dacă are sub 16 ani, indiferent de circumstanțe pedeapsa este închisoarea...mulți ani.
Dacă are peste 16 și nimeni nu depune plângere, este legal, dar dacă ea sau părinții depun plângere, iar se lasă cu închisoare.
Deci...Tot cu inchisoare iese, fiindca justitia nu stie daca "agresorul" a amenintat "victima", care este BAIAT.
Nu conteaza daca victima depune sau nu plangere, daca politia a aflat intr-un fel sau altul se deschide oricum o ancheta.
Intretinerea de relatii sexuale cu minori este pedepsita prin lege indiferent daca minorul este sau nu de acord.
Aha.Deci e chiar atat de grav? Majorul ce poate pati?
Cativa ani de inchisoare ( intre 3 si 5 ani)
Chiar daca plangerea e falsa?
Se face ancheta si fi sigura ca se v-a constata ca minora a intretinut raporturi sexuale cu paratul.
Sigur.Si minorul....Suntem amandoi baieti, dar nu vreau sa-i fac probleme
Nu conteaza ce este minorul, baiat sau fata. Legea e lege pentru toata lumea.
Da,dar eu sunt MINOR...Nu e acelasi lucru.+ca eu cred ca ea a depus plangere
Nu mai pricep nimic.
Povesteste-mi exact cum s-a intamplat si daca nu vrei sa postezi aici da-mi prietenia si povesteste-mi printr-un mesaj
Pai.Iubitul surorii mele(precizez ca-s baiat si am 14 ani)m-a sarutat intr-o zi, eu ma simteam prost si am intrebat pe un site ce ar trebui sa fac, sa nu ma mai simt nasol.A vazut si ea cauza si s-a suparat pe mine.In aceeasi seara in care s-a suparat baiatul(Thouma)a venit la noi acasa si m-a sarutat(din nou) ea nu ne-a vazut, asa ca el a iesit pe geam.Din nefericire baiatul asta are un singur parfum favorit, asa ca sor'mea la depistat.M-a izbit cu capu' de un perete si m-a dat afara din casa(parintii mei nu erau). Apoi s-a intamplat ce s-a intamplat si iar am ramas singur acasa, Baiatul a venit la mine si m-a intrebat daca vreau sa o fac impreuna cu el.Am zis ca da, si cand sa inceapa totul, au venit ai mei(doar fratii) si m-a prins iar sora'mea.S-a despartit de el..etc etc, etc.....Precizez ca baiatul mi-a facut destule favoruri inainte, si vreau sa i-o intorc si eu
El are 21, si sora mea 16
El e major? Sau tot minor ca si tine?
E major, are 21 de ani
Imi pare rau pentru el, dar daca sora ta se duce si il denunta ca a intretinut relatii sexuale cu tine si ca sa se razbune declara ca a intretinut si cu ea acesta o sa raspunda in fata legii cu siguranta.
E suficient doar daca sora ta depune plangere la politie si declara ca a intretinut relatii sexuale numai cu tine si tot e pasibil de pedeapsa.
Dar...Nu am facut-o.Nici cu ea.Mi-a zis el si il cred orice ar fi, dar ea a zis ca a facut-o ca sa ma necajeasca
Daca nu a-ti facut-o, atunci e ok. Stai linistit.
E urata treaba ca ti-ai facut cel mai mare dusman din sora ta.
E urat rau de tot, dar ma consoleaza altcineva.Fratele meu, sau cealalta sora.Lu' mom nici nu-i zic
Te sfatuiesc sa nu mai intri in necazuri de genul asta. Iar daca ai 14 anisori, mai ai timp sa te gandesti ce-ti plac, fetele sau baietii.
Bine...Dar necaz ar fi si daca ne sarutam?
Dap, orice gest care are arata implicatii sentimentale intre un adult si un minor se pedepseste. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar asta este legea.
...Cat il iubesc
Ce a zis:"BEEEEEEEEP...In BEEEEEEP.Cum ai putut sa-mi faci asta?!"(si mai si plangea)
Nu e ok sa platesti cu aceeasi moneda dar daca intr-adevar te-a violat si toate chestiile precizate mai sus du-te la politie daca nu tu ai vrut sa intretii acel act sexual
Nu m-a violat. Daca ar face-o...Nici nu-mi pot imagina.El nu e violator
Aha.deci orisicum va plati in fata legii datoriata declaratiei surorii tale...indiferent daca tu nu depui plangere va intra urat pentru sora ta care e minora
Ce se poate face daca faci sex su o persoana de 16 si tu ai 18. ambi parteneri sunt de acor, mama nu spus nimi ( bine s-a uitat putin urat ), dat e problema cu tatal care vrea sa faca plangere ce se poate intamplat?