Are o explicatie foarte simpla si logica la care si un copil de clasa a 4-a ti-ar putea oferi raspunsul.
Pui problema gresit!
Atunci pune tu problema altcumva si ofera-mi raspunsul.
Nu din cauza buzelor se intampla chestia asta
N-are legatura sarutul cu fluturasii.
Ci emotiile!
"Fluturasi in stomac" e o expresie prin care oamenii incearca sa-si exprime ceea ce simt cand saruta persoana iubita, stai linistit ca n-ai insecte in stomac, doar acea senzatie iti da impresia ca simti asta, si intre buze, limba (cavitatea bucala ), stomac, si intestine este o stransa legatura, caci toate fac parte din sistemul digestiv, iar buzele sunt foarte sensibile iar din cauza asta se saruta oameni pe buze, pentru ca sunt pline de terminatii nervoase si sarutul, de fapt, a devenit un obicei dupa ce barbatii sarutau femeile in timp ce faceau sex pentru a nu face galagie(asta era cand oameni traiau inca in pesteri, pentru a nu atrage pradatorii, deci sarutul e o chestie veeeeche rau)
Nu se poate explica, see poate simti, si nu o pot simti toti, decat cei care iubesc cu adevarat persoana respectiva
Eu cred ca este pentru ca esti foarte indragostit/a de respectivul/a sau pentru ca iti este teama ca ceva sa nu iasa gresit...
Faza e ca ai mancat prea multe porcarii si iti vine sa vomiti in gura ei...SUCCES
Deci expresia fluturas in stomac atunci cand saruti este o combinatie intre extaz si durere de burta pentru ca aproape de gura este stomacul ma rog si chestia asta intre extaz si durere este atunci cand saruti e ca s cum ti ar fi rau
toate reactiile corpului trec prin stomac asta e explicatia mea logica