| Sebastian222 a întrebat:

Cum se poate intampla chestii de astea?straight face Sa va explic ce mi se intampla,eu cu fosta am ramas prieteni,dar eu tot o iubesc mult inca,cand vine pe aici la tara unde stau eu, nu imi zice,dar eu cu cateva zile inainte sa vina ea aici o visez mereu,si cand trec pe langa casa ei simt ceva foarte puternic care imi sopteste ca ea e aici, chiar daca nu imi zice, si chiar asa e ea se afla atunci aici...Sau ieri, am plecat la gara din comuna si atunci simteam ceva puternic, si chiar in ziua aia ea pleaca in excursie cu trenu si trece prin gara din comuna..Eu at simteam ceva foarte puternic tot imi soptea inima ca vine si ea, dar eu tot refuzam sa cred asta, iar cand se apropie trenu culmea e si ea acolostraight facestraight faceapoi eu am urcat in vagonul in care nu era easad explicati-mi de ce mi se intampla...stiu ca sunt indragostit de ea, dar trebuie sa fie o explicatie.Mie mi se pare ciudat funda:X

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sentimentul dragostei nu este ceva ciudat, la tine s-a întrerupt și nu-ți dă pace.
Faptul că o vezi, încă îți ține treaz acest sentiment.
Dar care a fost cauză de nu mai sunteți împreună?
Pa, pa.

| Sebastian222 explică (pentru Legiuitoarea):

Da tine treaz sentimentu:X..pai ca ea nu mai vroia pe nici un baiat in viata ei, si ca cica iubirea mea o face sa sufereoh go on chestii de astea

5 răspunsuri:
| Soriinax a răspuns:

Explicatia e foarte simpla: Esti nebun dupa ea, frate!
De ce nu vorbiti? Sau tu crezi ca nu mai are sentimente pentru tine?

| Sebastian222 explică (pentru Soriinax):

Pai vorbim cateodata, cand mai intru eu pe ea... apoi nu stiu ce sa cred

| GhitaCelObraznic a răspuns:

O.o Frate ai facut o greseala mare nu te-ai suit cu ea in acelasi vagon daca simnti ceea ce ai zis inseamna un singur lucru ca o iubesti

| Sebastian222 explică (pentru GhitaCelObraznic):

Da erau toti colegii ei acolo, nu aveam ce sa caut acolowinking