| FoundYouLover a întrebat:

Cum se poate transforma o relatie bazata pe sex intr-o relatie adevarata? De fapt, credeti ca se poate intampla asa ceva, mai ales daca partenerul este mai mic cu 4 ani?

8 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Da, se poate daca se vrea de ambele parti si exista sentimente...

| neutrino a răspuns:

Nu, dar trebuie sa motivezi cumva, si sexul...

| ClauditaSmile a răspuns:

Da. Doar daca e sa nu mai faceti sex o perioada si sa ii dai de inteles ca il iubesti. Te rog frumos da addla idul meu, letssparrow, chiar sunt curioasa de relatia ta

| Iunona a răspuns:

Daca baiatul se ridica la pretentiile tale si nu simti diferente care sa te deranjeze, de ce nu? Incepeti sa vorbiti mai des, iesiti in oras si vezi daca aveti si alte legaturi in afara de atractie sexuala.

| Alcyon a răspuns:

Nu prea cred. Daca el te-a vazut de la inceput doar ca pe o partenera de sex, e cam greu de crezut ca-si va schimba parerea. Asta se intampla de obicei doar prin filme.

| lex79 a răspuns:

Incearca sa faci si alte activitati cu el, in afara de sex.

| Eufourikul a răspuns:

Binenteles ca te poate transforma, uneori pleaca de acolo, pentru ca cei doi parteneri se completeaza la acest capitol.
Depinde daca sentimentele sunt cu adevarat reciproce.

| CoquineNoire a răspuns:

Problema e la tine, draga mea, nu la el.
incerci sa-l schimbi.
el daca alege sa faca doar sex si sa nu se implice (e ceva normal, majoritatea relatiilor si conceptelor ce presupun o relatie sunt boring, mai ales daca fortezi nota), ce drept ai tu sa-i schimbi stilul de viata?
cei care vor doar sex nu au nicio problema, ci cele cu care se implica sexual, pentru ca nu-i atrage indeajuns incat sa vrea ceva mai mult cu ele.
nu vad de ce ai zis ca e mai mic decat tine cu 4 ani, nu vad legatura cu situatia de fata.
adica indiferent de varsta, oricine alege doar sex pana cand da de cineva care sa-l faca sa-si distribuie/orienteze instictele animalice catre altceva.
trebuie sa-l provoci, sa-l atragi cu ceva, sa-l innebunesti cu ceva, sa-l faci sa se gandeasca la tine mereu, nu doar la corpul tau cu care adora sa-si faca de cap.
capichi? pune mintea aia la contributie.