Stiu prin ce treci si cu greu se poate face asta. Cel mai bine e sa iti ocupi timpul liber cu ceva, o plimbare cu prietenii, o iesire in parc, sa vizionezi un film, gasesteti un hobby, desigur ca vor exista si momente cand vei fi si singura, si probabil iti vei aminti. Dar bucura-te ca s-a intamplat si gandeste-te ca la o amintire frumoasa. Sper sa treci cu bine peste asta:*
Singur.sunt un el. Merci totusi de sfat. Seara buna
Multumesc la fel.
O inima franta se vindeca de la sine cu putina vointa. Este important sa intelegi situatia in care te afli, cum si de ce s-au intamplat lucrurile asa cum au fost.
Cand iti vine in minte el/ea (fostul/a) incearca sa te gandesti la orice altceva. Muta-ti gandul de la persoana respectiva sau poti sa te gandesti la toate defectele pe care le are si lucrurile care te enerveaza la el/ea. Ar mai fi cateva metode pe care le-ai putea folosi, insa pentru acestea trebuie sa vorbim mai detaliat pe privat.
Sunt sigur ca metoda ca vei reusi sa treci peste problema aceasta.
Be smart and take care.
O situatie mai delicata...
Stii ce se zice, 'timpul le vindeca pe toate'. Si asa este.
Intr-o perioada de asta cel mai bine e sa ai familia si prietenii foarte aproape.
Si nu uita... 'nothing lasts forever'. Asa si cu durerea.
Pur si simplu uita, fata mea.Si ai incredere in tine pentru ca cine te iubeste nu te face sa suferi
Este greu să uiți o persoană la care ai ținut, cu adevărat cu toții o știm, însă ca să-l uiți cu adevărat, trebuie să găsești pe cineva care s-o înlocuiască, să poți sa iubești iar și să uiți de cel care face parte din trecut! Good luck.
Da ce ai păţit de ai frânt-o? Cum de mai trăieşti?
Cum ai ajuns la concluzia că sentimentele sunt generate de inimă, ci nu de creier?
Cu timp rabdare si cu o alta inima franta care are nevoie de alinare si gaseste alinare in tine
Pai uite si eu sunt in situatia asta din iarna. si niste cuvinte dulci si dragute de la o persoana draga un prieten ceva ma linisteste si ma face sa uit putin distreaza-te putin chiar daca ti-e greu
Si acest site te-a ajutat mult in coaserea ranii? sau e un exces de NaCl?
Bai, cum sa o vindeci... da-i ce-i place, ca exercitiu ti-as propune toata discografia de blues-uri celebre si cateva romane de dragoste, asta asa ca sa mai vezi solutii probate de altii, nu trebuie sa reinventam roata pe un blog
pinkpinkbutterfly întreabă: