Hmmm...cati ani ai? Ce e asa greu?
El iti baga limba in gura si tu faci la fel(dar nu pana in gatul lui)El o sa continue si tu o sa faci la fel! O sa-ti placa, fi sigura! Aveti grija sa nu va muscati...
Poi... uita-te pe youtube ca sunt clip-uri asa daca citesti nu intelegi... e foarte frumos :X ... Vezi sa nu ii bagi limba-n gat sau sa-l musti ... glumesk
E foarte usor sa saruti. prima oara e mai e mai dificil poate nu va cunoasteti asa de bine si mnah el stie in alt mod sa sarute
Simplu nu te faci de ras. am 13 ani si primul meu sarut a fost cu limba direct. prietenul meu avea 15 ani imi erea frica da`r mi-a trecut s-a intamplat f.repede. deoarece ne-am dus fete si baieti la el asa ca in vizita ca era sg.acasaa si o fata mi-a luat cheile si o zis ca nu mii le da pana nu ma saruta da`r a zis tare si am ajuns si la mom.cu sarutul dupa un minut. am si uitat de frica si tot nici nu stiu ce am facut pe acolo pentru. ca nu intelegeam nici eu ce fac da`r la sfr. a zambit si nu a zis nimic.deci banuiesk ca a fost.bine asa ca nu`ti fie frica ca e ok.
Esti fata sau baiat? oricum baiatul se uita fix in ochi fetei. Aceasta se va rusina oarecum
cu mana stanga baiatul o apuca de barbiedar nu o sugruma ...cu dreapta o tine pe solul fetei dar sa nu dea o tenta de pipait usor se unesc buzele se asteapta putin pana ea trage aer in piept atunci baiatul trebuie sa o apuce de buza de jos... apoi ea respira si se baga limba... ea ii pune mana pe spate si ii baga limba apoi totul vine de la sine
Voi fetele credeti ca totul este asa usor dar baieti trebuie sa faca tot voi decat stai acolo si cand baieti va marturisesc sentimentele lor pentru voi sa nu credeti ca este asa usor si mai ales daca baiatul nu stie sa sarute ce faceti ramaneti cu ochi in soare ce naiba fiti serioase
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: