Hai sa trecem de la generalitati la lucruri mai practice in domeniul sarutului "cu limba".
Sarutul romantic este o forma de implinire a nevoii sexuale de partasie intre dua persoane de sex opus si care se iubesc, se doresc. De aceea, sarutul romantic nu se rezuma doar la sarutul pe gura ci cunoaste o multitudine de forme erotice, de la cele mai "nevinovate" pana la cele care pot duce la excitatii sexuale si provocarea orgasmului sau a ejacularii in cazul sexului oral, care este tot o forma de "sarut" dar mult mai sexual.
Sarutul pe zonele erogene ale partenerului: gat, piept, sani, abdomen, ombilic, etc fac parte din aceeasi gama a saruturilor erotice.
Intre aceste forme de sarut erotic, se inscrie si sarutul pe gura, ca cel mai comod si la indemana in orice imprejurare(cu exceptia locurilor in care acesta poate fi considerat, pe drept cuvant, o manifestare de indecenta, de lipsa de respect fata de ceilalti care pot fi prezenti(pe strada, in statiile mijloacelor de transport in comun, in mijloacele de transport in comun si, in general, oriunde exista si alte persoane prezente!)
Avand deci in vedere ca (si) sarutul pe gura este tot un sarut romantic, erotic, este cunoscut deja ca in contextul lui se foloseste si limba pentru a produce senzualitate, excitatii erotice atat pentru un partener cat si pentru celalat. Asadar, avand in vedere toate aceste aspecte, este de la sine inteles ca sarutul cu limba trebuie sa fie de asa maniera "executat" incat sa produca stfel de senzatii.
Modul cel mai obisnuit pentru a saruta cu limba este ca fiecare partener, pe rand, sa introduca finut limba in gura celuilalt si sa execute miscari de "du-te-vino", similare cu miscarile specifice actului sexual, fara ca limba sa fie retrasa din gura partenerului decat atunci cand inceteaza sarutul. Deasemenea se va avea in vedere ca limba sa aiba forma rotunda, cu muschiul incordat(nu se introduce limba "lata" si flasca in gura celuilalt! Este o dovada de incultura erotica).
Se saruta cu ochii inchisi pentru ca asa se presupune ca concentrarea la trairea emotionala a momentului este mai deplina.
(Atentie: persoanele care saruta cu limba, care gasesc placere in aceste forme de sarut sunt mai pregatite sa accepte sexul oral de mai tarziu!)
Cu speranta ca te-am ajutat sa ai o imagine despre problema pe care ai ridicat-o iti doresc sa fii fericita intr-o relatie stabila si care sa te implineasca in calitate de femeie, sotie si eventual mama.
Sursa: Curs pentru sarutul "cu limba"
Introduci limba direct proportional pe diagonala, rasucesti circular, tinand cont de acceleratia gravitationala, g=9, 81 m/s la patrat, astfel incat sa nu depaseasca diametrul cavitatii bucale, =pi(II) R=3, 1415, apoi dezlipeste tangenta la raza, atingand buza si punand in aplicare forta de frecare si presiunea, direct proportionale intre ele, apoi...nu mai stiu.
Vai peăi este foarte complicat nici nu ştiu cum aş putea să iţi explic. În sens larg totul vine de la sine numa că nu trebuie sa exagerezi cu băgatul limbii peână în gât.Pe bune este simplu ar peână nu încerci nu poţi ştii. Dacă vrei te pot ajuta.
Nu cred ca as putea cum sa iti explic in cuvinte, dar totusi lasa-l pe el sa faca primul pas si dupa aia te descutrci...si mie mi-a fost un pic greu la inceput...nu stiam ce sa fac... dar m-am descurcat
Sabrina, sincer nu trebuia sa-i spui toate acele chestii, legate si de altceva. Puteai sa-i spui doar in ce consta french kiss`ul. Ce stii cati ani are?:0
Asta nu se spune .cand o sa vina vremaea o sa stii e sa faci de la sine.nu se invaata .bafta
Nu te dezcuraja totul va fi bine,lasa-l pe el sa faca primul pas, apoi executa si iti va ieshi, succes!