| Alinutaaaaaaaaaa a întrebat:

Cum se saruta? instructiuni complete cum se baga limba si ce se face cum se roteste, va rog funda

8 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Cum adica cum se roteste? circular, si de bagat se baga inauntrul celeilalte guri, de bagat afara nu merge.

Ar fi de preferat sa nu-i rotesti omului limba in gura ca nu-i faci examen dentar, atunci cand limba ajunge in gura celuilalt se roteste, oarecum, doar in jurul limbii lui, sau deasupra sau dedesubt cu miscari usoare, asta daca nu si el ti-a introdus limba in gura ta.

De rotit se roteste doar o limba in jurul celeilalte in afara gurii sau ma rog intre buzele mai larg deschise, asta pentru cateva secunde pana cand buzele se ating iar si limbile continua sa se atinga pe unde se nimereste.

Nu exista multe reguli ca nu asamblezi telefoane mobile.

Unii nici nu se saruta cu limba, altii isi sug limba unul celuilalt tragand usor de ea, depinde cum va potriviti la sarutat.

| AllinaDaniella a răspuns:

Ce intrebare tampita laughing

Chestia asta se face la momentul actual, se invata pe loc, nu exista instructiuni pentru asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O bagi adanc si ii intorci macaroanele de la ultima masa.vezi ca are mai multe gauri.numa una ii valabila.

| g4mma a răspuns:

Se invarteste in sens trigonometric.

| K4sZz a răspuns:

Serios? Nu trebuie instructiuni, doar inchide ochii si totul va veni de la sine. Asa voiam si eu mai de mult instructiuni. Sincer nu exista totul este natural vine singur fara ca tu sa faci ceva.

| AlisPretty a răspuns:

Cred ca nu iti trebuie instructiuni o sa vina de la sine

| lovelinusheuu a răspuns:

Fiecare saruta intr-un mod diferit. Poti saruta si fara limba.
Si mi se pare aiurea sa explicam cum sa iti introduci limba in gura partenerului si ce sa faci cu ea.De inteles nu cred ca ai intelege mare lucru.
Te vei descuraca cand va veni momentul, va veni de la sine si cu timpul iti vei imbunatati 'tehnica', deci nu te ingrijora.

| blondaxox a răspuns:

Draga mea totul vine de la sine, incepi sa il saruti dupa deschizi un pic gura o apropi de a lui scoti limba si o bagi la el in gura si dupa faci ce face si el

Întrebări similare