Fiecare saruta in felul lui.nu e un mod de a o face.si ca sa stii cum e mai placut trebuie sa practici. oricum in mare.trebuie sa ai si o respiratie corespunzatoare ca sa iasa perfect. e unul misto.sarutul frantuzesc. l-am incercat faza e ca nu pot sa scriu cum e. dar am gasit intr. o revista.de mult. un sfat: daca iti lasa prea multa saliva in gura ta e clar ca nu stie sa sarute
ai grija
fundita?
Usor...vine de la sine, crede-ma! Si eu eram stresata inainte de primul sarut, mai ales ca toate prietenele mele au avut parte de asa ceva, doar eu nu. Prima data cel putin la mine, a fost putin ciudat, fiindca nu prea stiam cum sa ...reactionez, ce sa fac pana la urma . Dar, crede-ma-daca partenerul este de incredere, si tine mult la tine(si u la fel) totul va decurge perfect. La mine primul sarut s-a nimerit sa fie cu un baiat f important pentru mine(cu care mai tarziu am avut o relatie), desi mi-am dorit sa fie cu primul meu prieten, dar a fost f bine si asa, poate mai bine decat ma asteptam.
Buna.nu conteaza daca nu stii sa saruti, cand te saruti cu cineva, sarutul vine de la sine! Primul meu sarut a fost cu prietenul meu, a fost fain
Detalii:Cand te saruti cu cineva sa ai gura proaspata, nu sa iti miroasa gura, sigur nu va mai vrea baiatul acela sa te sarute dupa ce ii se va intampla asta, trebuie s-o faci incet nu sa te grabesti, pentru ca nimeni nu te grabeste, iar restul vine de la sine!
Am mai scris la intrebari de genul asta!
Prima data iese un dezastru total! Mai ales daca si el este incepator sau timid!
Iti sugerez sa incepeti cu pupicuri pe gurita, in felul asta va "invatati" unul cu altul, apoi vedeti voi ce si cum!
Http://www.clopotel.ro/......t-130.html
eu inca nu am avut primul sarut :)
dar il astept :P
Sarutul. Hmm. De obicei la primul sarut se elibereaza o groaza de emotii si nu prea sti ce sa faci. Trebuie sa fii relaxat si sa te lasi purtat de val. Nu trebuie sa te intrebi " ce fac acum?" " ce se intampla" si din astea. Pur si simplu, te iei dupa partener daca iti place cum saruta, daca nu, urmatoarea data te impui si faci cum iti place tie.
Iar primul meu sarut cu o persoana iubita )). Pwai. Eram panicata toata, si imi tremurau picioarele. Habar n`aveam sa sarut atunci si nu stiam ce sa fac. El saracu se misca pe acolo iar eu doar am deschis gura ). Acum ma simt asa aiurea ca povestesc dar n`am de ce sa mint. . De asta iti spun ca trebuie sa te relaxez, sa poti sa rasunzi sarutului nu sa stai asa aiurea.[ ca mine ) ]
Primele saruturi erau inca in copilari prin cl 5-a si a 6-a erau saruturi pe obraz si buze da primul meu sarut cu limba a fost in cl 7-a da nu ma tin minte cum era ca eram biat la disco :d
Nu conteaza cum te saruti de ex nici eu nu stiam cum sa sarut si viata m-a luat prin surprindere eram imreuna cu un baiat pe care il iubeam desgur dar nu eram sgura ca si el ma iubeste si apoi am iesit intr-o zi si m-a sarutat a fost cel mai frumos moment si inca sunt cu el si ne iubim
pinky_9280 întreabă:
anonim_4396 întreabă: