Crezi ca cineva s-a nascut invatat dar iti spun ca prima dat cand saruti pe cineva o sa fie atat de frumos mai ales daca ti la acea persoana. Parera mea este ca nu trebuie sa fi expert sa saruti oricum a fi frumos si de neuitat. Mult succes. Funda
Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul
Sper sa te ajute
Ooo fratioare, eu nu de asta mi-as face griji. Mi-as face griji cum ajung pana la momentul ala
Pe bune? ai 14 ani si n-ai facut-o ba eu am 11 si m-am sarutat cu una(nu o singura data de 1000 de ori si in plus nu a fost doar pe obraz a fost si pe gura). Pentru intrebarea ta singurul raspuns este sa faci ceva amuzant ca sa rada sau sa o inviti undeva sa fiti doar voi doi(va uitati la film sau cititi sau si mai bine bei un suc cu ea)de exemplu eu m-am indragostit de ea cand am jucat adv sau prov de la o provocare tampita neam pupat pe obraz si pana la urma pe gura(pe langa padure, pe la poarta cand am venit de la scoala etc.)
De ceva de ras ca nu a sarutat pe nimeni la 14 poate o fi mai timid
Ai 11 ani si ai sarutat o fata si el are 14 si inca nu a facut`o.si? bv lui!
Ba parazitule tu la 11 ani ai tăi nici căcatu' de la cur nu stii sa ti.l stergi si dai tu sfaturi. Eu în locul tău aş ramane la joaca cu puța prin țărână.
Nici la 16 ani nu am facut.o inca
Ba sincer uni ajung la 30-40 ani si nu stiu ce e iubirea.Eu am experimentato nu exista un sentiment mai placut.
Daca nu a avut primul lui sarut care e faza?
Eu la 11 ani am avut primul sarut si de vreo 100 de ori, dar daca ai primul sarut nu e nici o idee importanta.
Te simti la fel si dupa ce ai avut primul sarut+ca dupa nu o sa mai stii cum sa reactionezi, mie nu mi s-a intamplat asa ceva dar ai grija.
Nu cred ca exista o tehnica. Prietenul meu cand m-a sarutat avea tot 14 ani si eu 13 si nu pot zice ca a fost ca saruturile de acum adica pasionale. Dar a fost plin de dragoste, inocenta si ai o senzatie grozava, calda. Acum tu daca ai iubita si vrei sa o saruti prima data ar fi de preferat sa fiti singuri si prinzi momentul in care va simntiti cel mai apropiati si te apropii incet pana ajungi la buze, iar cand ai ajuns iti misti usor buzele ca si cum ai vrea sa inchizi si sa deschizi gura...nah asta e teoretic, dar tu cand vei fi in situatie iti va zice ratiunea/inima exact ce trebuie sa faci! Oricum nu o sa-l uiti! Succes :*
Eu la 14 ani rupeam fetele pe sub bloc insa mi-am dat seama ca nu e prea frumos. Sarut-o usor, pe buze, copilaresc. Nu-i bagi limba-n gat din prima.
Ma o fata pe care o iubesc enorm:X:Xmi-a spus daca vrea sa stau cu ea?! si eu i-am zis sa mai asteptenici eu nu am stiut pana azi dar totul vine pe moment frate
Totul vine de la sine nu e foarte greu trebuie sa ai si curaj inceeet inceeet te apropii si gata de la adevar sau provocare e cel mai bine asa m-am indragostit eu si am si relatie.Mut succes si o relatie frumoasa!:X
Tot la adevar si provocare am avut si eu primul sarut))
Bah eu am 13 ani si eu m-am sarutat o singura data deci nu stiu daca a fost bine dar o sa ma mai intalnesc cu ea asa ca si eu am cautat raspunsul.Atunci la primul sarut am facut ce-am stiut si eu mai bine dar acum...
Eu cred ca nu e nimic greu doar apropiiete de buzele eu si totul se va intimpla fara sa iti dai seama. Tu esti baiatul si trebuie sa faci primul pas.Bafta!
Ba ce aveti cu el daca inca nu a facut`o poate e mai timid. nu este asa tupeist ca alti.
Darius00 ai dreptate e normal sa fie asa si cum zic la 11 ani nu conteaza ani daca nu te indragostesti cu adevarat degeaba Si tineti minte PRIMA DRAGOSTE NU SE UITA NICIODATA :d eu am trecut greu peste asta
Frate este foarte usor trebuie sa re apropii de ea si atingi buzele tale de ale ei
Binen-teles daca vrea si ea intelegi tu ce am vrut.sa spun