Ce intrebare e aceasta? Fiecare este diferit deci si părerile sunt diferite, cu ce te ajută raspunsul?
Pura curiozitate. Fiind baiat mi se pare normal sa ma atraga lucrurile de genul. Daca nu ai un raspuns la intrebarea mea, nu vad rostul comentariului. Cel mai probabil esti mai mare ca mine, cum am mai spus, inca nu sunt la varsta necesara pentru a experimenta lucruri de genul. Daca nu poti da un raspuns, nu vad rostul diaologului nostru. Nu am inteles niciodata de ce anumite persoane isi exprima alte idei la intrebari care au cu totul alt sens.
Cum se simt sa ii ai vrei sa zici? Probabil ca la fel, dar ceva mai grei (in functie de situatie).
Sani mici ai si tu, de ce mai intrebi?
Sanii sunt o zona erogena a corpului feminin. Uneori pot fi o eticheta a senzualitatii, sau ne poate aminti ca zona aceia hraneste copilul adus pe lume de acea femeie, poate desigur sa genereze dorinta sau atractie. Dar daca cineva, ramane fixat acolo, intreband, masurand si analizand sanii unei femei sau femeilor ma tem ca a pierdut esenta, evaluand cartea dupa coperta. Ar fi mai potrivit sa intrebi cum simte ea atingerea celui ce i-a permis asta!
Sincer la cum pui întrebarea nu se înțelege ce vrei sa afli de fapt. Detaliază un pic curiozitatea ta
Senzatia in sine cand ii atingi sau cand sunt presati sub pieptul persoanei iubite.
Cred ca depinde de atracția care o ai fata de acea persoana. Deși știm cu toții ca în ziua de azi mulți sunt atrași de femeile cu sâni mari din ce cauza nu se știe cred ca tine strict de fizic
Nu este un raspuns. Spre exemplu puteai sa spui din perspectiva ta ca si fata
Vrei să zici, cum se simt sânii unei fete cănd îi cuprinzi în palme, sau când îi simți presați pe pieptul tău, sau când îți bagi nasul între ei, sau când îi iei pe rând în gură (poți să încerci și cu amândoi deodată) sau mai există și alte variante.
Sânii se simt bestial de mișto când sunt împreună cu fata respectivă. E greu de explicat.
Sânii mici nu sunt sâni. Nu se simt.
Of, greseala mea. Nu am fost detaliat. Senzatia in sine cand ii atingi, cand sunt presati sub piept sau sub mana
Dar ce sunt sanii mici daca nu-s sani? Cum s-ar numi dupa mintea ta stralucita?
Nu știu, probabil sânișori?
Nu trebuie să te superi pentru părerea mea. E doar părerea mea. Mie îmi plac sânii mari. Crezi că trebuie să fiu trimis lângă Dragnea pentru asta?
În schimb sunt o grămadă de bărbați cărora le plac sânii mici.
Sanisori merge. Parea ca desconsideri femeile care na, nu au avut atata noroc de la Mama natura sa primeasca sani mari. Nu ma supar, dar femeile sunt frumoase si cu sani mari si cu sani mici. Nu te trimit langa Dragnea, chill.
Iertare daca am deranjat cu intrebarea dar inca nu am varsta necesara pentru a experimenta si intreb din pura curiozitate.
Tocmai experimentează ți curiozitatea și vei vedea exact ce simti
idkandrei690 întreabă: