anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se simte ca fata sa faci sex/dragoste? Am aproape 28 de ani si nu am facut niciodata. Poti ca fata sa traiesti si fara asa ceva?

23 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Decat sa o faci fara casatorie e mult mai bine sa trăiești asa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sexul nu e ceva vital pentru organismul uman. Nu e apa sau oxigen.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca poți trăi sau nu fără sex, numai tu poți să îți dai seama prin semnele pe care ți le da corpul.
Daca nu simți nevoia, înseamnă că poți trăi și fără

| Lukasssz a răspuns:

Din ce oras esti

| Robert2526 a răspuns:

De ce nu incerci, ce astepti, pensia?

| anonim_4396 explică (pentru Robert2526):

Nu vreau sa incerc pentru ca nu am incredere

| Robert2526 a răspuns (pentru anonim_4396):

Incredere? pai la un momentdat tot o sa o faci..sau nu vrei sa faci niciodata?

Pai daca n-am gasit pe nimeni pana acum si nu a fost sa se intample, cam care ar fi sansele de azi incolo? Daca era sa se intample, se intampla de la adolescenta incoace banuiesc laughing)

Pai trebuie in primul rand sa fii dispusa sa incerci. Apoi sa incerci sa iti dai seama de ce nu s-a intamplat pana acum si apoi sa vezi de ce anume ai nevoie

De exemplu, in 2023 ai scris in una din intrebari ( stearsa intre timp) ca ai 21 de ani si suferi de ovare polichistice. Din 2023 pana in martie 2024 ai crescut cu aproape 7 ani, cum se explica aceasta anomalie?

Uite un cercopitec care face pe anchetator, si se mai si da ca ajuta oamenii laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru Robert2526):

O fi sorusa lui prasnea cel voinic, numai ala crestea intr-o zi cat altii in 7.

Nu m-am simtit jignit, daca asta ai vrut, nu ti-a iesit, cercopitecul e ruda foarte apropiata sa stii happy

Cat despre a ajuta, chiar imi doresc asta. Pe tine cum te-as putea ajuta? vrei sa faci misto de noi? Presupun ca ajutor ar insemna sa acceptam sa faci misto de noi?

| Robert2526 a răspuns (pentru TimberWolf):

Daca verificam bine, ma tem ca e chiar insusi Praslea laughing

| Celdrept a răspuns:

O sa găsești tu la 78 nu e stres happy

| anonim_4396 explică (pentru Celdrept):

Fereasca Dumnezeu sa apuc asa varsta urata

| Celdrept a răspuns (pentru anonim_4396):

O apuci. Știi de ce!? Ca în viata de ce te temi nu scapi!
Și eu caut o fata cuminte virgina care nu asculta manele și nu are arfe! În viata nu totdeauna primim ce vrem, ci uneori ce meritam. Dacă stai în zona de confort probabil o sa ajungi fecioara pana la 78 intri în Guinness Book.

| Turbo223 a răspuns (pentru Celdrept):

De ce virgina?

| Celdrept a răspuns (pentru Turbo223):

Ca celelalte sunt cât groapa marianelorhee hee
Îmi plac fetele cuminți nu boschetarele.

| Turbo223 a răspuns (pentru Celdrept):

Ok bun, dar daca a avut o relatie serioasa inainte?

| Celdrept a răspuns (pentru Turbo223):

Aia da! Dar astea tinere sunt parașute majoritatea și drogate, se tripeaza toată ziua. Sunt și fete ok dar rar. Tineretul asta e o plaga pentru societate.

| Cosmin3412 a răspuns:

Cunosc una care avea 32, 33 de ani. Era cam agitată mereu,nu prea puteai sa stai cu ea de vorba,ea știa totul,mereu avea un ton ridicat de te zgaria pe creier.
Ei si după ce a dat de p.a a devenit alta persoana. Puteai sa discuți normal cu ea,era total diferită, vorbea mai calm,nu mai era agitată, etc. Singurul lucru care mi-a plăcut la ea înainte, era corpul, la față arată urât, dar avea un corp de pustoaică.
Legat de plăcerea făcând sex, cred ca in mare parte o cunosti, chiar daca nu ai facut sex, prin masturbare. La sex ajuta persoana, sentimentele care le ai fată de acea persoană, nu mereu o sa termini cum faci atunci cand te masturbezi, dar cred ca mereu o să-ți placă mai mult senzatia aia din sex decat masturbare.
Încearcă, nu ai nimic de pierdut.
Nu o faci cu oricine, o faci si tu cu un băiat care merita, daca tot ai asteptat atât. Sau chiar viitorul soț. Nici un băiat nu cred ca ar vrea să te lase dupa ce ii oferi prima dată lui dragostea....Mai ales la vârsta asta, unde nu mai găsești asa ceva.
Dacă dai de unu ca mine si sunt sentimente reciproc, cred ca a 2. a zi primești si inelul de logodnă?

| TimberWolf a răspuns (pentru Cosmin3412):

Da frate stiu, sunt imposibil de suportat femeile care nu fac sex, am lucrat cu femei din astea, vai de capu meu...am plecat ca era dezastru, mai era un pic si sareau la bataie.