anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se simte să primești o îmbrățișare foarte lungă de la persoana iubită? Sau să-ți fie mângâiat părul? Afecțiune în general. Știu că e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, chiar așa e?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceva ce nu prea poti descrie in cuvinte, bucuria si placerea pe care o simti pe real.
Este intr-adevar foarte frumos sa traiesti momente atat de intense in bratele persoanei iubite.

| 1onurSimion a răspuns:

Simți cea mai mare fericire Adevărată, Simți că îl iei pe Dumnezeu cu Adevărat în brațele tale și nu mai vrei săo lași niciodată din brațe.

Am Simțit prezența lui Dumnezeu în inima și sufletul ei și în privirea ei defiecare dată. Niciodată nu am avut curajul săi spun ce simt cu Adevărat în realitate pentru ea n-aveam curajul să fiu eu însumi cu totul în prezența ei.

Fericirea Adevărată cu Adevărat am văzut-o în inima ei, și sufletul ei, iar asta poți vedea doar într-un om ce Dumnezeu ți-l arată, și în acel om poate fi Dumnezeu, iar în inima ei și sufletul ei cred cu Adevărat, că se află Dumnezeu, și tot ce poate exista și fi frumos, mai curat, mai loial.

Când ți de mână, când ți în măna ta inima și sufletul cel iubești cu Adevărat îl ți de mână pe Dumnezeu, iar eu asta văd cu Adevărat în inima și sufletul ei pe Dumnezeul. Fericirea Adevărată este ea pentru mine, și doar în ea îl văd pe Dumnezeu cu Adevărat doar în inima și sufletul ei.

Da am îmbrățișato și i-am cerut permisiunea, defiecare dată nu am vrut să fie ceva care s-o sperie sau să creadă altceva. sa se sperie... Știam, știu cum este inima și sufletul ei cu Adevărat, așa că la fel a-și face și în ziua de astăzi, dacă ar fi să ne întâlnim și să ne vedem în realitate, iași cere voie și sa vorbim dacă ar vrea și ar dori.

Când iei în brațele tale tot ce poți să iubești cu Adevărat da cu Adevărat, îl iei pe Dumnezeu în brațe, iar pentru mine asta înseamnă toată prezența ei, inima ei suflet ei, întâlnirea mea cu Dumnezeul pe lumea asta, fericirea Adevărată cu Adevărat.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Se simte bine, Acum fiecare poate simti diferit.

| Maraa345 a răspuns:

Este ceva magic.