Știu ca te miri, dar unii suntem trecuți de 21 ani și nu știm ce e sexul fiindcă femeile nu ne dau dreptul să știm.
Pai tu ti-ai facut-o cu mana ta, ca esti misogin, vorbind uracios despre femei, generalizand ca toate sunt curve de la 1-13 ani... nici un pic de respect pentru nici o femeie, deci cine vrei sa se uite la tine, cu asa vocabualar?
Tu primesti ce meriti in acest caz, karma iti da inapoi ceea ce tu oferi!
Nu ofer eu.
Fiecare face ce vrea, dar am dreptul la părere, părerea mea este ca de la 13 ani fetele în ziua de azi deja știu ce e bucuria
Parerea ta este parerea unui misogin, care uraste femeile.
Vad ca tu continui sa jignesti si sa vorbesti urat despre fete si femei.
Chiar nu te-ai saturat?
Întreabă tu fiecare fată la ce varsta și-a început viata de hau miau și toate o sa spună pana în 15 ani maxim, niciuna nu a trecut de 15 și majoritatea care n-o să zică fiindca cica e confidential" înseamnă că la 12-13 ani s au crăcănat în fața lui Ionuț de la cărămidă.
Ti-am mai spus sa mai lasi naibii mentalitatea asta de misogin si uracios, si in special sa lasi fetitele in pace, ca esti obsedat cu ele.
Du-te in padure si plimba-te, fa ceva cu viata ta, dar nu aicomenta despre fetite si femei, ca numai porcarii scoti pe gura.
Normal ca sunt obsedat.Sunt la varsta în care vreau asta non stop încontinuu, fără oprire, vreo problema?
Problmea este doar gura ta rautacioasa si spurcata, care jigneste fetele si femeile, de aia nu agati nici una.
Din vorbele mele și vorbele tale putem extrage jignirea din partea
Din vorbele mele și vorbele tale, putem extrage jignirea din partea ta.
"Gura mea spurcată"
Mai baiete, ai gura spurcata fiindca aici, pe acest forum imprastii numai jigniri la fete si femei, cand spui ca toate sunt curve de la 12-13 ani.
Ba, pentru mine se simte extraordinar, ca am si o marime buna si ajung unde nu ajung foarte multi baietii. deci extraordinar. mai ales la creampie!
Whitesnake99 întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: