| LadyM_7443 a întrebat:

Cum se simte un baiat dupa ce este respins? Si ce incearca sa faca?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să acceptă că poate fi refuzat nu numai acceptat!
În viață nu este roz totul!
Cu trecerea timpului îi trece „supărarea" și merge mai departe cu condiția să nu facă o obsesie față de persoana care l-a refuzat!
Pa, pa.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de om, sunt unii care nu le pasa si trec la alta femeie sau alti care se milogesc, eu nici nu sunt interesat asa ca e bine.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai intai merge la cel mai bun prieten si plange pana nu mai poate pe umarul lui, a2 a zi face sedinta de terapie contra depresiei cu intreg grupul de prieteni, a 3a zi se gandeste serios la sinucidere, iar a 4 a zi... ei bine, a 4 a zi si-o trage cu alta!hee hee

Oameni buni, sa fim seriosi, sa fi respins ni s-a intamplat la toti...ne simtim raniti in orgoliu, dar a doua zi vedem alta fusta/alti pantaloni si ne vedem de drum.

Vorba 'ceea: Are balta peste!

| Jesss a răspuns:

Unii trec peste si se gandesc : " era doar o curva " asa ca in cazul asta este foarte bine ca a fost respins dar altii intra in depresii, sunt foarte suparati, se cred buni de nimic, altii se sinucid, cel mai bine e ca atunci cand il respingi sa-i explici de ce nu poti sa fi cu el sau sa-l faci sa inteleaga ca poate placi alt baiat sau pur si simplu nu ai nevoie de un prieten.

| MadnessCaffe a răspuns:

Depinde de baiat. Unii spun doar asta e si merg mai departe, pe cand altii pot cadea in depresii (cum sunt eu), sincer eu mereu am incercat sa ma tai (desi am facut-o doar de cateva ori), pe cand altii nu fac nimic, se distreaza, etc.Depinde de persoana, totusi daca respingi un baiat fa-o bland si cu hotarare.

| Sallatiny a răspuns:

La inceput se simte rau si este suparat dar daca acea persoana care il respinge ii cere scuze si ii explica de ce l-a respins intelege.

| FanMJJ a răspuns:

Acuma depinde de la un baiat la altu, uni sunt mai suparaciosi alti nu prea sunt, pe mine daca m-ar respinge o fata i-as intoarce spatele si as pleca mai departe, mie imi trece supararea repede rolling on the floor

| Alexandra_3484 a răspuns:

Ei incearca sa dea impresia de duri si zic ca nici nu le pasa, ca le este indiferent, dar in realitate, devin frustrati pentru ca acea fata i`a respins.Si se framanta, vrea sa afle unde au gresit.

P. S. Si baietii plang cateodata laughing

| CM7YRE a răspuns:

Iti zic eu:daca vrea cu adevarat sa cucereasca persoana respectiva, incearca in continuare, daca nu, se lasa pagubas happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde daca a mai avut deceptii.Eu abia atunci ma simt excelent in sensul ca "in sfirsit am cu cine lupta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te place foarte mult se va simti increzibil de rau in sinea lui, dar in exterior in prima parte o sa te faca sa crezi ca nici nu te placea si va pleca, o sa stea singur sau cu prieteni suparat dar fara sa vezi asta.am experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I se rupe si se duca sa se frece de alta... doar n`o plange?

| Alexandru_Stefan_1997 a răspuns:

Depinde de baiat si depinde foarte mult cat de mult ii placea baiatului de acea fata! daca baiatului ii placea mult de acea fata si a fost respins unii sunt suparati mult, dar acum nu stiu, depinde si de baiat, altii trec peste rapid

| raul_4090 a răspuns:

Rau. dar prsoana care la respins sa-l faca sa se sipta ma bine.

| cristina3 a răspuns:

Cred ca nu se simte prea bine si incearca sa afle de ce la respins acea fata