Depinde cu cine te săruți.
Dacă există implicare emoțională, te vei simții bine.
Iară dacă săruti doar pentru ca să o faci, vei simții tot asta, un schimb de salivă.
Depinde de tine, dar si de partener. In orice caz nu se simte rau. Este excitant. Un artist BL, dupa un sarut frumos si destul de lung, a fost intrebat de catre cineva din echipa de filmare: cum a fost sarutul. Acesta a raspuns: delicios.
Eu am experimentat sarutul cu o curva in liceu, nu vrei sa stii cat m-a spalat pe limba dupa ce am aflat de la colegi ) a fost oribil
De ce? Ai sarutat si tu pe cativa pe... penis.
Norocul meu a fost ca si-a batut joc de mine doar cinci zile, putea fi mai rau sa fi luat HIV mai stii, bine ca am scapat teafar
Dar săruta bine?
Depinde boss si de o chestie daca stii cum sa saruti o fata bine asta-i o cale lunga pentru noi
:d. Din informațiile pe care le-am adunat, nu trebuie să pari disperat. Acum depinde și de tipul de sărut, dar în primele faze ar trebui să fie romantice.
Ce varsta ai sa stii daca mai merita sa incerci, daca ai peste 22-25 si nu ai sarut in viata ta, ocupa-te doar de sticle sunt bune si alea
Speranța nu trebuie să moară niciodată. Dacă renunți la speranță, ești un om mort.
Am renunțat de mult lol
Rectific. si primele saruturi pot sa fie scarboase
Mi-am scuipat ficatii de cateva ori. dar deh, trebuia sa invat pe ceva?
întotdeauna este timp, eu am avut primul sărut la 14 ani
e o senzație frumoasa și o sa o ții minte mereu