Încearcă să te gândești la momentele in care ai fost fericită din toata inima, iesi mai des pe afară cu prietenii si distrează.te, uita de el, gaseste pe cineva care sa te înțeleagă si care sa iti dea sfaturi, sa ai cu cine vorbi, sa nu te închizi în tine, pentru că..in viata asa e.
De ce ai plange pentru o despartire? Doar nu a fost sa fie, atat. Ai scapat de ceva, nu ai pierdut ceva.
N-are niciun sens, te desparti iar apoi plangi. Plangi cand pierzi ceva bun. Daca era bun, de ce te-ai despartit?
Te-ai despartit ca e rau. Daca e rau, de ce plangi ca ai scapat de ceva rau?
Oricum ai pune-o, nu e niciun motiv sa suferi la despartiri.
La început întotdeauna e greu.
Important e să îți ocupi timpul cu diverse activități pentru a-ți ocupa timpul.
Uită-te la seriale, ascultă muzică, ieși pe afară cu prietenele tale, du-te la film.
Nu sta să te gândești la el, nu merită să plângi după o relație care nu a mers.
Nu știu dacă să take it easy, sau nu.
Este nevoie să plângi ca să descarci de pierderea suferită.
Conform cântecului.
Simt că te-am pierdut, am pierdut totul,
Nu mai am nimic fără tine...
Treci pe un regim de filme/seriale cu super eroi (no chick flicks) sau chiar de groază, cărți polițiste (fără romance) și muzică rock (fără balade, fără love songs, că într-o situație ca a ta ai impresia că toate cântecele sunt despre voi). Ieși din casă și înconjoară-te de prieteni gălăgioși dar nu merge pe unde vă duceați împreună. Flirtează cu nerușinare cu băieții din clasă/liceu care ți se par interesanți. Alungă orice gând la el sau, dimpotrivă, dacă despărțirea n-a fost amiabilă, gândește-te la moduri în care ți-ar plăcea să-l vezi ucis Uneori ajută.
Nu stiu cat timp a durat relația ta... a mea a fost de 5 ani jumatate si a fost foarte frumos. S a despartit de mine din motive banale. Eu am fost cu ea de la 14 ani si acum face 20. Asta e viata, o crești, ii dai aripi si la un moment dat o sa zboare...