| BenAlex a întrebat:

Cum seduci o femeie sa fie numai pentru tine?

6 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

II pui mana pe c.r.O sa te aprecieze.

| Dan a răspuns:

Depinde cum sti sa seduci o lady. Tu cum sti sa seduci un baiat? Noroc!

| OoOsofiaOoO a răspuns:

Te porti frumos cu ea,nu o jignesti, ii iei apararea, dar nu te da tu la ea las-o sa vina ea la tine si poate intr-o zi va fi numai a ta. Mult noroc!

| Nik a răspuns:

Nu trebuie sa o seduci, ca daca faci asta... o vei castiga pentru un timp doar, dupa se plictiseste si se duce la altu, parerea mea. Daca vrei ca sa ai pe cineva si sa fie numai a ta, o "seduci"prin naturaletea ta, prin originalitatea ta, sinceritate, respect si intelegere.Mai sunt fete care nu se uit la smecheri, se uita la cineva care chiar vor o relatie frumoasa sa fie iubita si sa iubeasca.nu incerca niciodata sa fii altcineva, ci inceaca sa fii tu si vei castiga si admiratie si respect din randut fetelor, femeilor, parerea mea!

Sa gandesti la rece niste lucruri care pui accent pe ele, sa gandesti de 2 ori inainte de a accepta pe cineva crezand ca ea va fi acea fata care va fi langa tine pana la adanci batranesti, incearca sa ai mici pretentii de la tine dar niciodata sa nu-i ceri imposibilu, sa fii gelos, dar in limita bunilui simt, sa nu fii posesiv, impunator ca tu sti barbat si tu esti cocosu, femeile nu suporta asta, iar daca vrei ceva serios cu cineva, niciodata sa nu-i spui ca vrei sa faci dragoste cu ea, ci spune-i ca te atrage felul ei, naturaletea ei si lasa totu sa vina de la sine caci asa e cel mai frumos, nu fortat caci asta strica tot.

succes si sper ca ti-am fost de ajutor.nu incerca sa vrei perfectiune, ci fii tu insuti si acceptati partenera asa cum e, asa te va accepta si ea pe tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii dai sa iti faca laba si e ata yawn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi tu isuti va fi de ajuns findca daca te iubeste te iubeste pe tine asa cum esti nu cu alte fete!