| tania_5982 a întrebat:

Cum spui "Te iubesc"?

Răspuns Câştigător
| Remus13 a răspuns:

Din suflet, cu pasiune, pentru persoana iubita: Te iubesc!

16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din suflet și cu grijă (este prea valoros și puternic...și spus cui și când nu trebuie poate avea multe urmări negative).

Personal, prefer să-l arăt...și să-l spun doar când nu-l mai pot ține în mine.

| Zazu a răspuns:

Nu pot, am gura plina cu ciocolata.
Poti sa ma intrebi maine?

| tania_5982 explică (pentru Zazu):

Foarte amuzant! Dar, parca am cam uitat sa rad! Mai bine nu raspunde la o intrebare daca nu ai un raspuns prea inteligent!

| urbanghost a răspuns:

Cum se scrie

| zamolczezingri31 a răspuns:

Te iubesc! Eu chiar asta simt atunci cand iti spun soptit la ureche TE IUBESC, pentru ca atunci cand pronunti aceste cuvinte, trebuie sa fi tu insati.Ca femeie trebuie sa dai putin ochii peste cap, ca si cum ai spune-o din OF,, iubirea,, apoi clipesti repede de cateva ori ca sa pari rusinata.In rest totul vine de la sine.Dar, te intreb:Oare vrei sa spui,, TE IUBESC!" doar ca sa te afli in treaba? Sau o spui caci chiar simti ca iubesti cealalta persoana? Te sfatuiesc sa nu pronunti aceste magnifice cuvinte pana nu esti absolut sigura ca iubesti acea persoana.Pentru ca s-ar putea sa-i spui Te iubesc si mai tarziu sa iti dai seama ca a fost doar o iubire copilaros-adolescentina si sa regreti, cand vei vedea sau vei simti ca acea persoana nu te merita si nci nu merita sacrificiile tale.Nu-ti da inima oricui.Intai priveste-te in oglinda, cam treisprezece zile la rand sau treisprezece saptamani pe sarite si intreaba-ti atat inima cat si sufletul, dar cu mintea intreaga, daca se intampla cu adevarat sa iubesti.Asta ca sa nu suferi mai tarziu.Cu respect.

| Xtadelo a răspuns:

"Te iubesc! "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din suflet

| Vix999 a răspuns:

Parerea mea este sa nu ii spui te iubesc unei persoane cu care nu esti intr-o relatie deja. S-ar putea sa o ia la fuga. Mai bine ii spui ca ti-e drag si ai vrea sa-l cunosti mai bine sau ca te-ai cam indragostit de el (desi si asta e putin prea mult).
Daca ai deja o relatie cu el, ii poti spune treptat daca nu iti iese din prima. Incepe cu : imi esti foarte drag, tin foarte mult la tine etc. Sau ai putea sa i-o spui in scris. Sau de ziua lui ii spui : La Multi Ani. Te iubesc. Sunt foarte multe metode. Trebuie doar sa te relaxezi.

| tania_5982 explică:

Da. Dar nu pot sa ma duc la el si sa-i spun asa simplu, deodata te iubesc!

| tania_5982 explică:

Multumesc mult. Chiar m-ati ajutat. Cred ca incepand de luni asa o sa fac.

| karinyyyyy a răspuns:

E foarte simplu sa spui "te iubesc" atunci cand chiar simti dar trebuie sa o spui doar cand simti pentru ca daca nu o spui doar atunci cand simti " te iubesc" ele raman doar doua cuvinte fara a avea puterea de a descrie sentimentele persoanei care spune "te iubesc ".

| tania_5982 explică (pentru karinyyyyy):

Eu simt asta. Dar nu stiu cum ii pot spune. Nu ii pot spune nici macar cat de mult il plac!

| karinyyyyy a răspuns (pentru tania_5982):

Scuze, te pot intreba cati ani ai?
Asta pentru a vedea ce sfat as putea sa-ti dau?

| tania_5982 explică (pentru karinyyyyy):

14

| karinyyyyy a răspuns (pentru tania_5982):

Bine pentru ca si eu cam la fel un pic mai mare si te sfatuiesc ca daca baiatul pe care il placi e bun la suflet si daca crezi ca si el te place incearca sa te apropi de el cu diferite subiecte, incearca inainte sa ii fi prietena si dupa aceea daca si el te place lucrurile vor veni de la sine. Bafta, sper ca te-am ajutat macar putin.

| Mihalachi_Sebastian_1994 a răspuns:

Spui deodata TE IUBESC!

Întrebări similare