| 202 a întrebat:

Cum sta treaba? multe dintre fete care.si incep viata sexuala iau in greutate, multe pierd kilograme, iar altele nu prea se scimba multe la modul cum arata! thinking
ma gandeam ca fetele care sunt slabe si arata bine dinainte de as.i incepe viaat sexuala arata la fel de bine si dupa si cam tot la fel de slabe..adica lasat laoparte sanii lasati si alte chestii whistling

Răspuns Câştigător
| euI a răspuns:

Nu suntem cu totii la fel. difera de la persoana la persoana. si bineinteles ca trebuie sa ai grija de tine nu o sa iei kilograme si cu multa munca vei arata poate si mai bine si fara sani lasati. baftawinking

2 răspunsuri:
| Gabitzaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu am o prietena care a avut primul contact sewual la varsta de 14 ani(nu era mai deloc dezvoltata)dupa cam o luna sanii ei au inceput sa creasca si sa se dezvolte sa capete forme mult mai feminine era slaba dar nu s-a ingrasat chiar cred ca a mai slabit

| mona a răspuns:

Eu stiu ca majoritatea fetelor care isi incep viata sexuala nu neaparat se ingrasa sau slabesc...din contra corpul lor capata forme mai conturate, sani, fund, solduri bine definite[bine asta difera de la persoana la persoana]