Nu stau deloc, cu cât avansez mai mult în vârstă cu atât realizez că nu există așa ceva și este doar o falsă iluzie
Iar oamenii stau împreună din egoism, emoțional sau financiar depind de partener/a
Nu te iubește nimeni pentru ce-ia ce ești
Eiii hai ca n-or fi toti asa. Ceea ce ai scris se datoreaza unor experiente naspa traite. Nu iti pierde speranta
Băieți sunt majoritatea la fel, risipa de timp
Mă bine singura dar în liniște, decât cu vreo jigodie masculina
Nu generalizez, poate exista și băieți ok
"Băieți sunt majoritatea la fel, risipa de timp" Si majoritatea asta e cam mult. Tind sa cred ca nu toti sunt o pierdere de timp, important insa este sa nu te inchizi complet, sa lasi acolo o portita ca sa se poata ajunge la tine in caz de ceva ( desigur, atunci cand consideri tu ca este necesar ) si baiatul potrivit o sa apara. Doar sa-i lasi un culuar cat de mic ca sa poata intra in sufletul tau ( chit ca o sa fie mai greu, dar el sa aiba acolo posibilitatea )
"poate exista și băieți ok" Iti garantez ca acolo undeva este un baiat care ar visa sa fie impreuna cu o fata ca tine, deci speranta si curaj
"Mă bine singura dar în liniște, decât cu vreo jigodie masculina" Aici sunt 1000% de acord cu tine
La cat de nenorociți sunt unii băieți chiar nu merita sa las vreo "portița" deschisa
, nici dacă își dă foc în genunchi in fața mea
*" Iti garantez ca acolo undeva este un baiat care ar visa sa fie impreuna cu o fata ca tine, deci speranta si curaj "*
Nu exista băieți de genul, aia exista doar in filmele Disney
Se poate vedea clar dupa cum scrii ca ai avut experiente naspa dar chiar nu trebuie sa cadem in extreme ( crede-ma ca era sa scriu ispita in loc de extreme si eu nu-s deloc cu biserica ). Crede-ma ca atragem ceea ce gandim. Adica daca gandesti negativist n-o sa mearga mai nimic in viata ta.
Plus de asta, ai scris "unii" deci in marea aia de prosti, dobitoci si curvari ( iti las tie placerea de a te "descarca" in continuare cu descrieri ) sunt si baieti ok. De ce sa nu le lasi o portita, pana la urma tu ii triezi. Sa iti mai zic chestia aia cu jucatul la loto? Sansele de reusita sunt mici dar daca nu "joci" n-ai cum sa castigi
"Nu exista băieți de genul, aia exista doar in filmele Disney " Asta n-o cred nici daca ma tii la 30 de grade in soare juma de zi ( si eu is urs polar si fac urat rau la caldura ) De ce zici chestia asta?
Pentru că în general fetele sunt cele care visează la un altfel de idealism, băieți sunt mai "simpli"merg pe principiul :Sa gătească, spele, fund și sâni sa aibă cât de cât frumoasa
Cu toate 3 stau la fel de prost cum am stat si pana acum.
Cine are nevoie de iubire cand ai mancare?
Stau in masina gucci si mananc pupici si imbratisari, daca vrei te mananc si pe tine. Ham ham jucausule
anonim_4396 întreabă: