Sunt fata:pai noua, fetelor, mereu nu place de cate un baiat si mereu ne este greu sa va zicem asta. O fata place un baiat atunci cand:intra mereu in vorba cu el si inceraca sa-i atraga atentia, incearca mereu sa-i spuna ceva insa nu-i reusaeste, mereu il priveste.
Cred ca si voi, baietiui trebuie sa mai faceti primii pasul, pentru ca noi, fetele mereu il facem.
Iti poti da seama dupa felul in care te priveste, cum iti vorbeste si la cat de atenta e la ce vb cu ea.
Dar cea mai rapida cale este sa te intalnesti cu ea si sa ii ceri o intalnire, te intalnesti cu ea si apoi totul ar trebui sa decurga de la sine, si incearca sa nu fi prea timid dar nici prea indraznet trebuie sa gasesti echilibrul perfect intre timiditate si indrazneala.
O fata te place atunci cand incearca sa stea mult timp in preajma ta sau cand iti zambeste in timp ce vorbesti cu ea... fetele isi exprima sentimentele prin zambet ...crede-ma si eu sunt fata si asa fac cand imi place de cineva
Sti ca o fata te place dupa modul in care te priveste
dupa modul in care se comporta in preajma tah...
doreste sa stea mai mult pe langa tine...
modul in care iti vorbeste...
incearca sa petreaca mai mult timp cu tine...
daca chiar o placi ar trebui sa faci tu primul pas si sa o intrebi si atunci iti dai uh seama...
Te priveste pe furis, rade la glumele tale chiar daca nu a fost amuzant, petrece cat mai mult timp cu tine, se aseaza langa tine la orice posibilitatea:*
funda?
O fata te place atunci cand se uita tot timpul la tine, iti face ochi dulci, daca iti zambeste cand te uiti la ea, daca te intreaba mult cum se rezolva o tema de exemplu sau daca vrei sa iesi cu ea undeva... eu cam atat stiu
Sper ca te-am ajutat
Funda?
Se dezbraca in fata ta... daca e mai timida o sa stinga lumina. dar tot e ok...
mimi001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: