| uuSexi a întrebat:

Cum sti daca un baiat isi bate joc de tine si nu te iubeste cu adevarat, funda

Răspuns Câştigător
| Blondutsa_7935 a răspuns:

Buna papusica :*,
Pai mai cred ca poti afla sau mai bine zis iti poti da seama prin cum se comporta. Adica, un baiat care cu adevarat te place si isi doreste sa fie cu tine e logic ca se va purta frumos si iti va vorbi frumos si ar fi logic daca ar fi asa sa simti ca te iubeste si ca nu isi bate joc de tine. In schimb daca se poate urat. te jigneste si simti u ca te dispretuieste e clar ca ori nu prea ii pasa de tine ori e prea inchis in el adica timid sa iti marturiseasca ce simte.
Sper ca te-am ajutat.
Pupici:*
Ps: Daca tii la el cu adevarat si crezi ca e un baiat cu care ai ce sa vorbesti, incearca sa comunici mult cu el[ fara sa il sufoci sau sa-l plictisesti] si sa il apropii usor usor de tine.

8 răspunsuri:
| R_8074 a răspuns:

Face misto de tine si rade pe seama ta in fata prietenilor. Asta ar putea fi un argument.

| loredana_4897 a răspuns:

Nu poti sti nici o data.bafta

| TitiDrLove a răspuns:

Incearca sa accepti si tu anumite gesturi pe care le face, insa totul sa para ca si cum nu te impresioneaza.atunci vei vedea daca gesturile lui sunt facute cu stil,cu suflet si intr-adevar vrea sa iti arate ca te iubeste, daca e bataie de joc, se va lasa pagubas tongue

| WooLove a răspuns:

Buna. un baiat iti dai seama cand isi bate joc de o fata atunci cand este indiferent si nu il intereseaza ceea ce zici sau ceea ce faci. te ia la misto, are numai glume portesti in cap si poate sa te si jigneasca. astea sunt cateva exemplu de baieti care isi bat joc de o fata... succes.

| Ralluca25 a răspuns:

Pai asta e chestia ca nu prea iti dai seama adica te`ai indragostit iti place acel baiat si te gandesti ca si el te place si na`re cum sa isi bata joc de tine si cand colo iti dai seama ca el si-a batut joc de tine si tes simti...stanjenita sad

| Deea_7194 a răspuns:

Buna!

Pai in primul rand iti poti da seama dupa cum se comporta! Dupa cum iti vorbeste atunci cand sunt de fata si prietenii lui. Daca te suna atunci cand stie ca esti suparata, sa iti aline durerea:d...Sunt mai multe cazuri, doar tu iti poti da seama, pentru ca noi nu avem de unde sa stim ce persoana este!

Fundaa?batting eyelashes

| UbexFlo a răspuns:

Un baiat isi bate joc de tine cand te ia peste picior si te iubeste cand iti face complimente, te alinta

| Cristiana4 a răspuns:

Chiar nu`ti dai seama. Adica eu am stat cu un baiat si imi vorbea foarte frumos... Zicea ca ma iubeste, ca ii e dor de mine dar astea au fost minciuni.In tot acest timp el era cu cea mai buna prietena a meastraight face