| Lykee a întrebat:

Cum stii ca esti indragostit/a?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

1. Corpul tau are reactii fizice specifice

O modalitate excelenta de a-ti da seama ca esti indragostita este de a fi atenta la reactiile corpului tau atunci cand te afli in prezenta sau cand te gandesti la barbatul de care esti interesata. Tremuri? Te inrosesti? Transpiri? Te trec fiori in tot corpul? Ai fluturi in stomac? Toate aceste semnale fizice si nu numai sunt indicatori ai faptului ca ai putea fi indragostita pana peste cap. Nu te grabi, insa, sa tragi concluzia finala, inainte de a descoperi si semnele de mai jos!

2. Iti faci griji

Ai putea sa iti dai seama ca esti indragostita si daca incepi sa iti faci griji pentru el. Indiferent ca formati sau nu un cuplu, te intrebi daca a ajuns cu bine la job, iti faci probleme daca intarzie la intalnire (te intrebi daca nu cumva a avut un accident), te intereseaza cu adevarat sa afli daca a reusit sa rezolve acea problema care il stresa etc.

Este firesc sa iti faci griji pentru toti oamenii pe care ii iubesti. Cand esti indragostita, ingrijorarea capata o alta nuanta, insa, si este intotdeauna pozitiva, lipsita de orice urma de obsesie: pur si simplu, iti doresti sincer ca lui sa ii fie bine.

3. Vrei sa iti strigi fericirea in cele 4 zari

Esti indragostita cu adevarat? Atunci probabil nu vei putea, nici nu vei vrea sa iti tii trairile doar pentru tine. Te simti intr-atat de fericita, incat simti nevoia sa iti strigi in cele 4 zari bucuria de a-l fi cunoscut pe el si de a-l avea alaturi. In plus, cuvintele "te iubesc" ti se par usor de rostit si firesti!

4. Totul in jurul tau iti aminteste de el

Vei sti ca esti indragostita cu adevarat cand vei descoperi ca totul in jurul tau, de la aroma cafelei la parfumul unui necunoscut de pe strada, iti va aminti de el. In plus, te vei trezi adesea zambind gandindu-te la modul haios in care isi leaga sireturile si la vocea lui ragusita cand te saluta.

5. Il vezi printr-o pereche de lentile roz

Cand esti indragostita, viata ta pare o lunga insiruire de evenimente pozitive, in special in ceea ce il priveste pe el. Il privesti printr-o pereche de ochelari roz, emani optimism si imprastii buna dispozitie in stanga si in dreapta, numai pentru el este barbatul perfect!

6. Sentimenele sunt reciproce

Esti indragostita cu adevarat atunci cand stii ca si sentimentele lui sunt similare. Daca iti spune ca nutreste sentimente puternice fata de tine, iar comportamentul lui este in concordanta cu ceea ce spune, atunci iubirea voastra poate trece la urmatorul nivel.

7. Esti geloasa

O doza sanatoasa de gelozie este un alt indiciu al faptului ca esti indragostita lulea. Este firesc, asadar, sa simti coltii geloziei daca, spre exemplu, o fosta iubire apare in viata lui sau daca o domnisoara atragatoare ii arunca ocheade. Diferenta intre gelozia sanatoasa si cea bolnava? Prima este trecatoare, iar tu ai incredere ca partenerul tau nu te va trada ori rani.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand vei fi indragostita vei sta mai tot timpul in fata oglinzii, iti vei descoperi toate defectele pe care le ai si in special pe cele ce nu le ai, iar in sifonier vei descoperi brusc, ca nu ai nimic de imbracat in care sa fii frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de exemplu cand eram indragostita nu gandeam ce ziceam cand vedeam persoana respectiva, simteam fluturasii aia prin stomac si o fericire inexplicabila, incepeam sa zambesc tamp doar pentru ca l-am vazut, simteam ca imi cresc aripi si incep sa zbor, tremuram cand vorbeam cu el, imi mergea bine toata ziua daca il vedeam, imi batea inima cu putere ..chestii de genul laughing.

In orice caz simti. Simti niste stari incredibile.Te simti ca si cum ai fi drogata cu fericire.happy

| Lykee explică (pentru anonim_4396):

Eu ma gandesc tot timpul la el si zambesc pur si simplu, cand sunt cu el parca nimic altceva nu mai conteaza doar ca nu simt ceva atat de tare precum ai descris tu.Asta inseamna ca nu sunt indragostita?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lykee):

Ne, fiecare se manifesta in felul lui.
Iar fericirea aia inexplicabila si zambetul tamp mi se intamplase cu un baiat pe care il placeam dar nu am vorbit niciodata cu el. L-am vazut o data ca s-a oprit si ma privea si m-am indragostit prosteste de el laughing. De atunci pur si simplu eram cea mai fericita cand il vedeam pe holuri si cand simteam ca sunt privita si il vedeam pe el. Ajunsesem sa-l visez si ne priveam prosteste in ochi de la distanta laughing. Eram indragostita de felul cum arata. O atractie fizica sa zic.

Acum nu stiu ce e la tine. Indragosteala sau poate il iubesti. Depinde ce esti in stare sa faci pentru persoana respectiva. happy

| slenderica a răspuns:

Pai daca tu nu stii noi de unde sa stim.

| asdsksda a răspuns:

Cand stai langa acea pesoana simti ca ai fluturi in stomac si te ia fiori mie asa mi se intampla.

Întrebări similare